Σασμός: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 03/6/2024 έως τις 06/6/2024

Σασμός: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από 03/6/2024 έως τις 06/6/2024

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 03/6/2024 έως τις 06/6/2024.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 133 στις 03/06/2024
Επεισόδιο 133
Δευτέρα

Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες… Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον αφήσει ενεό.

Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο.

Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δε θα μείνει ατιμώρητη.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 134 στις 04/06/2024
Επεισόδιο 134
Τρίτη
Η Βασιλική μετά την εισβολή που δέχτηκε στο κελί, δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα, αφού ξέρει ότι η οικογένειά της κινδυνεύει ανοιχτά. Η Θοδώρα φοβάται να πιστέψει ότι μπορεί να είναι έγκυος και πηγαίνει στον Μανόλη και την Τζένη να της δώσουν δύναμη, για να κάνει το τεστ εγκυμοσύνης.

Η Μαρίνα παραδέχεται στην Αργυρώ ότι πράγματι την απέφευγε στο ταξίδι της με τον Αντώνη και ετοιμάζεται να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό που της συνέβη.

Ο Χρήστος σκέφτεται πώς να χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη, όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Μαθιός περιμένει σε μία ερημιά, μέχρι που εμφανίζεται κάποιος, με εξίσου απειλητική διάθεση.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 135 στις 05/06/2024
Επεισόδιο 135
Τετάρτη
Ο εισαγγελέας μπορεί να αποφάσισε για την τύχη της Βασιλικής, για τον Αντώνη, όμως, και την παρατυπία του θέτει κάποιους όρους, τους οποίους θα δυσκολευτεί να δεχτεί ο αστυνόμος. Η Αργυρώ με τον Αστέρη φοβούνται μήπως οι Μουντάκηδες κάνουν κακό στον Πετράκη, ενώ παράλληλα ανησυχούν για τις κρίσεις της Μαρίνας.

Η Θοδώρα με τον Γιώργο θέλουν πιο πολύ από ποτέ να κρατήσουν στα χέρια τους το μωράκι τους και να παλέψουν και για εκείνο στην Πρόνοια, η Στέλλα, όμως, με τα νέα που φέρνει, τους κόβει την χαρά.

Όσο οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν ποιο θα είναι το επόμενό τους χτύπημα, κάποιοι ετοιμάζονται να λάβουν δράση, και ίσως, χειροτερέψουν την κατάσταση.

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 136 στις 06/06/2024
Επεισόδιο 136
Πέμπτη
Δύο μήνες έχουν περάσει, και μία φαινομενική ηρεμία πλανάται πάνω από την Άνω Ποριά. Η αστυνομία εξακολουθεί να φυλάει την οικογένεια των Σταματακηδων, και οι Μουντάκηδες μοιάζουν να έχουν λουφάξει.

Η Θοδώρα βλέπει την εγκυμοσύνη της να προχωρά ομαλά, ενώ έχει ελπίδες ότι θα πάρει και το μωράκι από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς του γονείς.

Η Βασιλική, που σιγά σιγά μπαίνει στο μήνα της, εξακολουθεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Μαθιός στενοχωριέται όλο και περισσότερο, καθώς η μέρα παράδοσής του στις Αρχές πλησιάζει. Η Μαρίνα δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τον εφιάλτη που έζησε, και ο Μανόλης κάνει σχέδια για το μέλλον του.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα