Τελικός Eurovision 2024: Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα απ’ το μικρόφωνο – Mία φωνή από άλλο πλανήτη

Τελικός Eurovision 2024: Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα απ’ το μικρόφωνο – Mία φωνή από άλλο πλανήτη

Ο Slimane, που εκπροσωπεί τη Γαλλία στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024, ανέβηκε στη σκηνή του Μεγάλου Τελικού, ερμηνεύοντας συγκλονιστικά την αισθαντική μπαλάντα “Mon Amour”.

Ο Γάλλος τραγουδιστής συγκίνησε με την ερμηνεία του, “γεμίζοντας” το στάδιο με τη σταθερή, υπέροχη φωνή του.

Ο ίδιος, τις τελευταίες ώρες, έχει ανέβει πολύ στις προβλέψεις, με τους eurofans να θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απόψε να σηκώσει την κούπα! Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που κέρδισε η Γαλλία ήταν το μακρινό 1977 με το “L’Oiseau et l’Enfant” της Marie Myriam.

Η σκηνοθεσία της παρουσίασης της Γαλλίας επικεντρώνεται σε πολλά κοντινά πλάνα του Slimane, ο οποίος μοιράζεται τον πόνο του και θέτει τα ερωτήματα για τη σημασία της αγάπης.

Το εύρος της φωνής του και η απλή συνοδεία πιάνου κόβουν την ανάσα. Σκηνοθετικά, η εμφάνιση της Γαλλίας ξεκινά με τον Slimane ξαπλωμένο στο πάτωμα με ένα λευκό κοστούμι, ο οποίος εκτελεί το πρώτο μισό του τραγουδιού, αλληλεπιδρώντας έντονα με την κάμερα.

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Slimane απομακρύνεται δύο μέτρα από το μικρόφωνο και τραγουδά το τελευταίο ρεφρέν a capella, μέσα σε ένα μελαγχολικό “σύννεφο” καπνού.

Τελικός Eurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Γαλλίας με τον Slimane και το “Mon Amour”

Το “Mon amour” είναι σε μουσική και στίχους των Slimane, Yaacov Salah και Meïr Salah. Σύμφωνα με τον Slimane, το τραγούδι αποτελεί μια «επιστολή αγάπης στις ευρωπαϊκές καρδιές».

news247.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα