Παγιδευμένοι: Το τελευταίο αντίο

Παγιδευμένοι: Το τελευταίο αντίο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό θα είναι το τελευταίο αντίο.

Στη σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1, η δράση αυξάνεται με φόντο την στυγερή δολοφονία του Γιώργου. Ο Δημήτρης, εβρισκόμενος σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, αναζητά απεγνωσμένα τη Δάφνη, καθώς νέα στοιχεία και εμπλεκόμενα πρόσωπα φαίνεται να τον φέρνουν πιο κοντά στο να βρει την αδερφή του.

Παγιδευμένοι Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 22/4/2024 έως 23/4/2024

Η κατάσταση δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τον Σπύρο, με τα νέα της απαγωγής να φτάνουν στα αυτιά του. Ο Σταύρος, βιώνοντας βαθιά θλίψη και τύψεις για την απώλεια του στενού του συνεργάτη, αγωνίζεται να ανακτήσει την ψυχική του ισορροπία και να διασφαλίσει δικαιοσύνη.

Καθώς ο χρόνος περνά, οι δράστες φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι και η ασφάλεια της Δάφνης τίθεται σε κίνδυνο. Ο Σταύρος αποφασίζει να απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς εξηγήσεις, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Αγγελική όσο και στον ίδιο τον Δημήτρη.

Παρόλα αυτά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου, ζητώντας ακόμα και τη βοήθεια του Γεράσιμου.

Εν τω μεταξύ, η Δάφνη και ο Σπύρος επιστρέφουν στο σπίτι και η οικογένεια ενώνεται και πάλι, αν και η Άννα αισθάνεται ξένη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για ένα τελευταίο αντίο πριν το διαζύγιό τους, με δίλλημα για το μέλλον του γάμου τους να πλησιάζει.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα