MasterChef: Της έσπασε το γλυκό και την έδιωξαν χωρίς να την βαθμολογήσουν

MasterChef: Της έσπασε το γλυκό και την έδιωξαν χωρίς να την βαθμολογήσουν

Για την παραμονή στο MasterChef βρέθηκαν να μονομαχούν, στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής, δυο παίκτες από την γκρι και ένας παίκτης από την μπορντό μπριγάδα. Ο λόγος για την Βιβή και τη Ζωή από την ομάδα των γκρι και τον Γιάννη από την ομάδα των μπορντό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Νωρίς νωρίς γλίτωσε από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία του MasterChef ο Άνχελ, ο οποίος και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στην γνώριμη πια δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας η οποία και προηγήθηκε στην κουζίνα. Έτσι, ο παίκτης της γκρι μπριγάδας ανέβηκε στον εξώστη προκειμένου να παρακολουθήσει σαν απλώς θεατής την μάχη των… μαχών για τους συμπαίκτες του.

Οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα παρουσίασε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση το πιάτο υψηλών προδιαγραφών που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά σε αυτή τη δοκιμασία.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη δοκιμασία ώστε να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και να μην αποχωρήσουν από το MasterChef σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Ως είθισται, δε, οι κριτές και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα τρία πιάτα χωρίς να γνωρίζουν ποια προσπάθεια αντιστοιχεί σε ποιον διαγωνιζόμενο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα