Ξέσπασμα Κανάκη για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία με τα διάφορα παιχνίδια και τις σκοπιμότητές τους»

Ξέσπασμα Κανάκη για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία με τα διάφορα παιχνίδια και τις σκοπιμότητές τους»

Στην τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Boomers του ΑΝΤ1, με αφορμή τη νέα συζήτηση που άνοιξε στη Βουλή, ύστερα από το δημοσίευμα του Βήματος περί μονταζιέρας και την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

 Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε, επισημαίνοντας πίσω από μια τόσο μεγάλη τραγωδία, αντί να τιμούμε τα θύματα, αντί να εστιάσουμε στην ουσία, παίζονται διάφορα πολιτικά, κομματικά και επιχειρηματικά παιχνίδια.

«Ο υπουργός δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο. Ένα ακόμα δυστύχημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά. Πραγματικά είναι αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι ότι, αντί να πέσουν επάνω με τα μούτρα όλοι οι μηχανισμοί αυτής της χώρας για την ουσία αυτής της ιστορίας, για την προστασία του Έλληνα πολίτη, για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να βγει η αλήθεια, χρησιμοποιούν όλο αυτό το πράγμα για να παίζουν τα διάφορα παιχνίδια τους με τις διάφορες σκοπιμότητες» είπε και πρόσθεσε:

 «Και ναι, παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδι. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε μονταζιέρα και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση δεν το διαψεύδει αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό! Και αυτό αποκαλύπτει και τη δημοσιογραφία, προσέξτε να δείτε! Η υπόθεση της μονταζιέρας έγινε θέμα για λίγο, πολύ γρήγορα αφού ξεκίνησε η υπόθεση με τα Τέμπη. Από τότε μέχρι τώρα, όλοι οι δημοσιογράφοι… τίποτα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο ασήμαντο θέμα της μονταζιέρας. Τώρα ξαφνικά χαμός, 14 μήνες μετά για ένα γεγονός που είναι από ταινία βγαλμένο».

Καταλήγοντας, ο Αντώνης Κανάκης έθεσε κάποια ερωτήματα τα οποία αναρωτιέται αν θα απαντηθούν κάποτε…

«Το χειρότερο όμως είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει να χάνεται η ουσία σιγά σιγά. Και η ουσία είναι ότι η μονταζιέρα έγινε. Θα μας απαντήσει ποτέ κανένας ποιος, τόσο γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτό το μοντάζ; Γιατί το έκανε αυτό το μοντάζ; Τι ήθελε να κρύψει και από ποιον πήρε εντολή; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν; Γιατί δεν είναι απλά ερωτήματα αυτά, είναι απίστευτα πράγματα» τόνισε.

 Δείτε μετά το 27:00′

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα