Παγώνη για Μίντλετον: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Από τη στιγμή που μπήκε σε ογκολογικό, δεν ήταν απλό»

Παγώνη για Μίντλετον: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Από τη στιγμή που μπήκε σε ογκολογικό, δεν ήταν απλό»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» για την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το γεγονός ότι είχε μπει σε ογκολογικό νοσοκομείο, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν τόσο εύκολα και απλά τα πράγματα.

«Από τη στιγμή που μπήκε σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, εκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά. Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό. Οι ογκολογικοί ασθενείς, είτε είσαι πριγκίπισσα είτε όχι, έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα.

Χρειάζονται τον χρόνο τους για να το αποδεχθούν. Επειδή έχει αυτή τη θέση και είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο, σωστά έπραξε και βγήκε να πει τι συμβαίνει. Την ίδια μέσα της όμως δεν τη βοηθάει. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτούς τους ασθενείς», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη για την Κέιτ Μίντλετον.

Και συνέχισε: «Το βιώνουν μόνοι τους. Όλοι ξέρουμε πώς προχωράει αυτή η ιστορία, βεβαίως όλοι ελπίζουν σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολες ιστορίες. Είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μάθουμε περισσότερα. Ευχόμαστε να ακολουθηθούν τα σωστά σχήματα, χρειάζεται ψυχραιμία. Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτή τη γυναίκα υπάρχουν 3 παιδιά και μία οικογένεια. Δεν υπάρχει ασθενής με καρκίνο που να μην σκέφτεται: γιατί σε μένα;».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα