Η Ελένη Πέτα μιλά για το πρόβλημα υγείας που έπαυσε την καλλιτεχνική της διαδρομή: Αρχίζω δειλά δειλά και το λέω

Η Ελένη Πέτα μιλά για το πρόβλημα υγείας που έπαυσε την καλλιτεχνική της διαδρομή: Αρχίζω δειλά δειλά και το λέω

Η Ελένη Πέτα ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην αναγκαστική παύση την οποία έκανε πλήρως στην καλλιτεχνική της διαδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Ελένη Πέτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι καλά, δόξα τω Θεώ! Όλα καλά! Κοιτάξτε, τώρα είναι όλα καλά τα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλά για μένα και για εμάς, για την οικογένεια μας. Τώρα, όμως, είναι όλα καλά και δόξα τω Θεώ. Προχωράμε, μου αρέσει να ζω το παρόν , αποφεύγω να βλέπω πίσω, αν και πολλές φορές λοξοδρομώ, αλλά ούτε και με πολυαφορά και το μέλλον για να είμαι ειλικρινής. Θέλω να ζω το παρόν, να είμαστε όλοι καλά, η οικογένεια μου και το παιδί μου πάνω απ’ όλα και από εκεί και πέρα όλα έρχονται».

«Όταν λες ότι συνέβη κάτι και δεν είναι όλα καλά, αυτό επηρεάζει τη δουλειά και την καριέρα σου;» ρώτησε τότε ο οικοδεσπότης της εκπομπής για να αποκριθεί η καλεσμένη του ως εξής. «Απόλυτα. Εμένα αυτό που συνέβη στην οικογένεια μου έχει να κάνει με ζήτημα υγείας. Δεν το έλεγα, τώρα αρχίζω δειλά δειλά και το λέω. Επειδή δεν αφορά όμως εμένα, δεν θέλω να επεκταθώ και δεν είμαι και έτοιμη να πω το οτιδήποτε. Βεβαίως και επηρεάζει, εγώ τα σταμάτησα όλα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα τότε, με ενδιέφερε μόνο να είμαστε καλά».

«Τα ζητήματα υγείας είναι τα πιο σοβαρά και μπορούν να σου φέρουν τα πάνω κάτω. Εκεί όλα μπαίνουν σε τρίτη και τέταρτη μοίρα. Ποια καριέρα; Όλα. Δεν κοιτάς καθόλου τον εαυτό σου. Τώρα αρχίζω και το λέω απ’ έξω απ’ έξω γιατί, όπως είπα, δεν αφορά εμένα. Εννοώ πως δεν ήταν ζήτημα υγείας δικό μου οπότε να μπορέσω να το μοιραστώ και έτσι ενδεχομένως να ταυτιστούν και άνθρωποι μαζί μου. Επειδή λοιπόν δεν αφορά εμένα, γι’ αυτό και δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαι πολύ μουδιασμένη και αποφεύγω και να το συζητάω, το προσπερνάω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Πέτα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα