MasterChef: Ο Μάριος πήρε τα 1000€ και η Ζωή βγήκε υποψήφια

MasterChef: Ο Μάριος πήρε τα 1000€ και η Ζωή βγήκε υποψήφια

Ο Μάριος και ο Ηλίας μονομάχησαν για το έπαθλο των 1000 ευρώ από το BOX στο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef 2024. Ο πρώτος κέρδισε και χάρισε τη νίκη στη μπριγάδα του.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε για να βγει ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση από το MasterChef 2024, ο Χρήστος και η Ζωή ισοψήφισαν και την επιλογή έκανε ο αρχηγός, Άνχελ.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, ο Ηλίας επέστρεψε με το ίδιο γλυκό που έφτιαξε στην περασμένη δοκιμασία, στο Mystery Box, κι όπως του σχολίασαν οι σεφ και κριτές το τελειοποίησε.

Ο Μάριος από την πλευρά του, έφτιαξε ένα πιάτο που χαρακτηρίστηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως… πιατάρα και κέρδισε τον πόντο για την ομάδα του και 1000 ευρώ από το Box.

«Δεν μπορώ να εκφραστώ εκεί μπροστά, αλλά μέσα μου δεν μπορούσα… δε με χωρούσε ο τόπος από τη χαρά μου. Ήθελα να τρέξω, να κάνω δέκα γύρους στο πλατό», είπε ο Μάριος. «5-3 κερδίζει η μπορντό μπροιγάδα, 1000 ευρώ για τον Μάριο για αυτήν την καταπληκτική προσπάθεια. Μάριε μπράβο!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Απίστευτο συναίσθημα να κερδίζεις 1000 ευρώ, ευχαριστώ BOX, τώρα θα ήθελα απλά να μπορούσα να παραγγείλω delivery, να ξεκουραστώ και να πάρω δυνάμεις για την επόμενη δοκιμασία», είπε ο διαγωνιζόμενος από την Κύπρο.

«Τα νεύρα μου, τη βαλίτσα… δεν έχω να πω κάτι. Είμαι τόσο νευριασμένος που πραγματικά δεν έχω να πω κάτι», είπε μιλώντας στην κάμερα ο Ηλίας που έχασε τον πόντο και τα 1000 ευρώ.

Η ψηφοφορία
Μετά τον Ηλία και τον Χρήστο Γανίτη που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες της γκρι μπριγάδας κλήθηκαν να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση από το MasterChef 2024.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα