Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που βλέπουν όλοι

Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που βλέπουν όλοι

Tο Σαββατοκύριακο είναι διήμερο χαλάρωσης για τους περισσότερους, ύστερα από μία δύσκολη, κουραστική και αγχωτική εβδομάδα. Αν δεν βγείτε έξω και αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, μία σειρά στο Netflix είναι ό,τι καλύτερο.

Η πλατφόρμα διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο για όλους, με άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

Netflix Top 10: Οι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

1. The Gentlemen
2. Supersex
3. Ερινύες
4. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
5. Resident Alien
6. Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!
7. Μία Ημέρα
8. Το σήμα
9. Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές
10. Entrevías: Σκληροί Δρόμοι

The Gentlemen

Στο The Gentlemen, ο Έντι Χόρνιμαν (Θίο Τζέιμς) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Επιπλέον, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. Όσο πιο βαθιά μπαίνει στον κόσμο της εγκληματικότητας, τόσο αρχίζει να του αρέσει.

Supersex

Σε σκηνοθεσία Ματέο Ρόβερε, Φραντσέσκο Καροτσίνι και Φραντσέσκα Ματζολένι, το “Supersex” είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ρόκο Σιφρέντι, την οικογένειά του, την καταγωγή του, τη σχέση του με τον έρωτα. Πρόκειται για μια βαθυστόχαστη ιστορία που διανύει όλα τα στάδια της ζωής του και αποκαλύπτει πώς και πότε ο Ρόκο Τάνο, ένας καθημερινός τύπος από την Ορτόνα, έγινε ο Ρόκο Σιφρέντι, ο πιο διάσημος πορνοστάρ στον κόσμο.

Ο Αλεσάντρο Μπόργκι είναι ο Ρόκο Σιφρέντι, η Τζάσμιν Τρίνκα υποδύεται τη Λουτσία, μια φανταστική ηρωίδα που αντιπροσωπεύει τις περισσότερες γυναίκες στη ζωή του Ρόκο, ο Αντριάνο Τζιανίνι είναι ο Τομάζο, ο ετεροθαλής αδελφός του Ρόκο, ενώ ο Σάουλ Νάνι υποδύεται τον Ρόκο σε νεαρή ηλικία. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Ενρίκο Μπορέλο (Γκαμπριέλε), Βιντσέντσο Νεμολάτο (Ρικάρντο Σκίκι), Γκάια Μεσερκλίνγκερ (Μοάνα), Τζέιντε Πέντρι (Σίλβι) και Λίντα Καρίντι (Τίνα).

Ερινύες

Για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της, η Λινά, μια νεαρή γυναίκα που λαχταρά την απλότητα μιας κανονικής ζωής, πέφτει στα δίχτυα της Ερινύας, της ειρηνευτικής δύναμης στον υπόκοσμο του Παρισιού. Παρά την αποφασιστικότητά της να αντισταθεί στην αδυσώπητη έλξη του πεπρωμένου, σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεφύγει από τη μοίρα της.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Κάποτε, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά, με τον Άβαταρ, τον μάστερ όλων των τεσσάρων στοιχείων, να διατηρεί την ειρήνη μεταξύ τους. Τα πάντα άλλαξαν, όμως, μετά την επίθεση του Έθνους της Φωτιάς, που εξόντωσε τους Νομάδες του Αέρα και αποτέλεσε το πρώτο βήμα των δαμαστών της φωτιάς προς την κατάκτηση του κόσμου.

Ο κόσμος, ενώ περιμένει τη μετενσάρκωση του Άβαταρ, έχει χάσει την ελπίδα του. Σαν ένα φως στο σκοτάδι όμως, η ελπίδα γεννιέται όταν ο Άανγκ (Γκόρντον Κόρμιερ), ένας νεαρός Νομάς του Αέρα –και ο τελευταίος του είδους του– ξυπνά για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος Άβαταρ. Μαζί με τους νέους του φίλους, τον Σόκα (Ίαν Άουσλι) και την Κατάρα (Κιαουεντίο), αδέλφια και μέλη της Νότιας Φυλής του Νερού, ο Άανγκ ξεκινά ένα φανταστικό, καταιγιστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και να αντισταθεί στην τρομακτική επίθεση του Άρχοντα της Φωτιάς Οζάι (Ντάνιελ Ντάε Κιμ). Με έναν ανελέητο πρίγκιπα στον θρόνο όμως, τον Ζούκο (Ντάλας Λιου), αποφασισμένο να τους πιάσει, η αποστολή δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστούν βοήθεια από πολλούς συμμάχους και γλαφυρούς χαρακτήρες που θα γνωρίσουν στην πορεία.

Το Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου είναι μια αναβίωση ζωντανής δράσης της βραβευμένης και αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων του Nickelodeon. Ο Άλμπερτ Κιμ (Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη, Nikita) εκτελεί χρέη showrunner, διευθυντή παραγωγής και σεναριογράφου. Ο Τζαμπάρ Ρεϊζάνι (Χαμένοι στο Διάστημα, Stranger Things) και ο Μάικλ Γκόι είναι διευθυντές παραγωγής και σκηνοθέτες μαζί με τους σκηνοθέτες Ρόζεαν Λιανγκ (επίσης διευθύντρια παραγωγής) και Τζετ Γουίλκινσον. Ο Νταν Λιν (Lego Ταινία, Αλαντίν) και η Λίντσεϊ Λιμπερατόρε (Walker) υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής για τη Rideback.

Resident Alien

Ένας γιατρός σε μια μικρή πόλη κρύβει ότι είναι εξωγήινος — και την αποστολή του — ενώ αναζητά το χαμένο του διαστημόπλοιο και προσπαθεί να αφομοιωθεί με τους ανθρώπους.

Μία Ημέρα

Το Μία Ημέρα αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το Μία Ημέρα είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!

Βασισμένο στο νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις στον κόσμο, το Hot Wheels Let’s Race είναι μια σειρά υψηλών οκτανίων που πυροδοτεί και ξεκλειδώνει το πνεύμα διεκδίκησης σε κάθε οδηγό αγώνων! Η σειρά ακολουθεί τη νεότερη γενιά οδηγών αγώνων μέσα από συγκλονιστικούς αγώνες, ακραίους διαγωνισμούς ακροβατικών και συγκλονιστικές προκλήσεις.

Το σήμα

Η Paula, μια επιστήμονας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος ενώ επιστρέφει στην οικογένειά της, αφήνοντας τον Sven και την κόρη του με έναν γρίφο που θα μπορούσε να συγκλονίσει όλη τη Γη. Εκεί ψηλά, στα άδυτα του διαστήματος, η Paula έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Troubled Teen Industry: Απάτες, Αιρέσεις και Απαγωγές

Χρόνια μετά τον εγκλεισμό της σε σχολείο για απείθαρχους νέους, μια γυναίκα μιλά για τη διαφθορά και την κακοποίηση στη βιομηχανία των προβληματικών εφήβων.

Entrevías: Σκληροί Δρόμοι

Όταν η έφηβη εγγονή του πέφτει θύμα των εμπόρων ναρκωτικών που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας αγανακτισμένος βετεράνος πολέμου παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Πηγή: foxreport.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα