Eurovision: Το πρώτο teaser από το τραγούδι της Κύπρου μόλις κυκλοφόρησε

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 4022 άτομα
Eurovision: Το πρώτο teaser από το τραγούδι της Κύπρου μόλις κυκλοφόρησε

Ολοταχώς προς τη Eurovision οδεύουν οι διαγωνιζόμενες χώρες του μουσικού διαγωνισμού, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις όσο περνά ο καιρός.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Σίλια Καψή θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου με το τραγούδι Liar, που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Πρόκειται για μία ανανεωμένη version του ίδιου κομματιού με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας πέρσι η Melissa Mantzoukis, το οποίο δεν ακούσαμε, ωστόσο, ποτέ σε επίσημη κυκλοφορία.

 Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser λίγων δευτερολέπτων από το video clip του τραγουδιού,

Πρόκειται για ένα pop χορευτικό κομμάτι, που αναμένεται να ξεσηκώσει τους Eurofans σε όλο τον κόσμο…!

  Όπως έχει ανακοινωθεί από το ΡΙΚ τις προηγούμενες ημέρες, η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 29/2, ενώ υπενθυμίζεται πως η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Θα ακολουθήσουν ο Β’ Ημιτελικός στις 9 Μαΐου και στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και φυσικά ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα