MasterChef: Μονομαχία θρίλερ έκρινε στον πόντο τη νέα αποχώρηση

MasterChef: Μονομαχία θρίλερ έκρινε στον πόντο τη νέα αποχώρηση

Την ύστατη μάχη στο MasterChef κλήθηκαν να δώσουν η Βιβή και ο Μπάμπης, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε μέσω του STAR στους τηλεοπτικές μας δέκτες. Κι αυτό μιας και ο Γιάννης κατόρθωσε να κερδίσει την «τελική ευκαιρία» με αποτέλεσμα ανέβει στον εξώστη αφήνοντας κάτω τους δυο συμπαίκτες του.

«Ο γίγαντας με το μίνιον θα παλέψουν και θα δούμε ποιος θα κερδίσει» σχολίασε, με χιούμορ, η Βιβή λίγο πριν πάρουν… φωτιά οι κουζίνες για την αναμέτρηση στο MasterChef. Σε αυτήν, λοιπόν, οι δυο παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να παρουσιάσουν ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με πλήθος λεπτομερειών στους τρεις κριτές του διαγωνισμού και στην καλεσμένη τους, Κωνσταντίνα Κασπαρίδου.

Για έναν εκ των δύο, όμως, θα έπρεπε να λάβει τέλος το ταξίδι στο μαγειρικό όνειρο σε αυτό ακριβώς το σημείο μιας και θα έπρεπε να εγκαταλείψει για πάντα την ποδιά του. Τόσο η Βιβή όσο και ο Μπάμπης τα πήγαν περίφημα στα αποτελέσματα τους, κατά τη γνώμη των ειδικών, με αποτέλεσμα να κριθεί η αποχώρηση στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα