Παγιδευμένοι: Ήθελα να σκοτώσω τον Δημήτρη αλλά εσύ προτίμησες να πεθάνεις η ίδια

Παγιδευμένοι: Ήθελα να σκοτώσω τον Δημήτρη αλλά εσύ προτίμησες να πεθάνεις η ίδια

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού της λέει “Ήθελα να σκοτώσω τον Δημήτρη αλλά εσύ προτίμησες να πεθάνεις η ίδια”.

Στο μεταξύ η Λίνα παραμένει άφαντη, παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη, του Σταύρου και του Αντρέα να την βρουν. Οι διαδικασίες όμως προχωρούν έτσι κι αλλιώς και παρά τις προσπάθειες της Άννας οι δικοί της προφυλακίζονται.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο Ανδρέας με βαριά καρδιά αναγκάζεται να οδηγήσει την κόρη του στο αναμορφωτήριο ενώ οι υπόλοιποι θα περάσουν ένα βράδυ στο κρατητήριο μέχρι την επόμενη που η συνήγορος τους θα πετύχει την αποφυλάκιση τους.

Την ίδια στιγμή ο Σπύρος με τη βοήθεια της Δάφνης φροντίζει τη Λίνα η οποία κρύβεται στο σπίτι του. Το μόνο μέρος που η αστυνομία δεν θα σκεφτεί να ψάξει. Η Άννα γυρίζει στο σπίτι μόνο για να αλλάξει ρούχα αφού αρνείται να πει έστω και μία κουβέντα με τον Δημήτρη.

Στη συνέχεια αφήνει στο πεθερό της ένα γράμμα το οποίο εκείνος δίνει στην μικρή. Της γράφει να κάνει υπομονή και να παραμένει κρυμμένη χωρίς καμία επαφή με τους δικούς της μέχρι να οριστεί η δίκη της. Ο Σπύρος ζητά από τη Δάφνη να κρατήσει το μυστικό τους και της εξηγεί πως έχει έρθει η ώρα να ξεπληρώσουν όσα χρωστάνε στην οικογένεια της Άννας.

Μέσα σε όλα αυτά ο Δημήτρης σαν χαμένος προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τα συναισθήματά του απέναντί στην γυναίκα που αγαπάει. Όμως και οι δυο τους έχουν πολύ θυμό μέσα τους για να μπορέσουν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

Φεύγοντας από την εισαγγελία η Άννα βλέπει τον Αλέκο και του λέει “τον δημοσιογράφο ήθελες να σκοτώσω έτσι δεν είναι; Δική σου δουλειά είναι κι αυτή” κι εκείνος απαντά “ήθελα να σκοτώσω τον Δημήτρη αλλά εσύ προτίμησες να πεθάνεις η ίδια στην καρδιά του“.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα