Σασμός: H μοίρα χτυπά ξανά Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός: H μοίρα χτυπά ξανά Αργυρώ και Αστέρη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η μοίρα χτυπά ξανά Αργυρώ και Αστέρη.

Τώρα που η Αργυρώ αποφάσισε να αφήσει την πίκρα και τα ψέματα πίσω της και να δώσει χώρο στη ζωή της με τον Αστέρη, οι δυο τους μπορούν επιτέλους να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Μαζί, ευτυχισμένοι και έτοιμοι να κάνουν μία νέα αρχή.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν ότι η μοίρα θα τους δείξει ακόμα μία φορά το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ο Αστέρης ξαφνικά καταρρέει και στο νοσοκομείο υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς βγαίνουν καθαρές.

Παρόλα αυτά ο Δημήτρης δείχνει μάλλον επιφυλακτικός και εκφράζει τους φόβους του ότι αυτή η κατάρρευση μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός ότι έχει μόνο ένα νεφρό, έχοντας δώσει το άλλο στην Αργυρώ. Έτσι τον συμβουλεύει να προσέχει και να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του για να μη βρεθούν σύντομα προ εκπλήξεως.

Την ίδια στιγμή ο Χρήστος ο οποίος έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τη Στέλλα δίνει εντολή να γίνει επανέλεγχος του DNA, που βρέθηκε στο βουνό και να ληφθούν ξανά δείγματα από όλους τους Σταματάκηδες.

Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται πολύ από αυτήν την απόφαση ενώ η Εύα αναλαμβάνει και πάλι δράση υπέρ του Παύλου. Και ξαφνικά μέσα σε όλα η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ένα ακόμη τρομερό μυστικό που ο Μαθιός και η Βασιλική δεν έχουν μοιραστεί μαζί της.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα