Σκαραβαίος: Από το «Αυτή η νύχτα μένει» δίπλα στον Γιάννη Τσορτέκη στη νέα σειρά - Δείτε το τρέιλερ

Σκαραβαίος: Από το «Αυτή η νύχτα μένει» δίπλα στον Γιάννη Τσορτέκη στη νέα σειρά - Δείτε το τρέιλερ

Η ηθοποιός από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» έχει ρόλο σε επεισόδιο του Σκαραβαίου που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4/12 στις 21:00 στον Alpha.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Σκαραβαίος» θα προβληθεί την Κυριακή 4/2 στις 21:00 στον Alpha. Δίπλα στον Γιάννη Τσορτέκη, στις αυτοτελείς ιστορίες που θα δουν οι τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο, θα περάσουν πολοί γνωστοί ηθοποιοί ως guest.

Τι θα δείτε στο πρώτο επεισόδιο του Σκαραβαίου: «Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρο της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, o Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Εφτάμιση χρόνια», μια γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση μιας γυναικοκτονίας.

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας.

Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πώς θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο. Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν.

Ποια ηθοποιός αποκάλυψε πως θα την δείτε σε επεισόδιο της νέας σειράς: Πρόκειται για την Αναστασία Τσιλιμπίου που είχε συγκινήσει με τον ρόλο της στο «Αυτή η νύχτα μένει» την περασμένη σεζόν.

Όπως αποκάλυψε σε βίντεο στο Tik Tok: «Θα εμφανιστώ για ένα επεισόδιο. Η σειρά έχει πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη. Είναι αυτοτελή επεισόδια, σε κάθε επεισόδιο εξελίσσεται μία ιστορία μυστηρίου. Φέτος μου έλειψε πολύ το σετ, δεν έκλεισα τηλεόραση, οπότε όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα χάρηκα πολύ», για τον ρόλο που θα έχει στη νέα σειρά του Alpha.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα