My Style Rocks - Τελικός: Η Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια - Η συγκίνηση και το έπαθλο των 30.000 ευρώ

My Style Rocks - Τελικός: Η Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια - Η συγκίνηση και το έπαθλο των 30.000 ευρώ

My Style Rocks Τελικός: Είναι γεγονός! Η Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού έκτου κύκλου του σόου μόδας του ΣΚΑΪ!
Σήμερα (2/2) είδαμε τις πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έπρεπε να καταλήξουν στις τρεις φιναλίστ που το κοινό θα αποφάσιζε ποια δικαιούται να αναδειχθεί σε βασίλισσα του στυλ.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κούκιου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία ήταν οι πέντε φιναλίστ που κατάφεραν να βρεθούν στον σημερινό τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Σκουλός ανακοίνωσε στη Μιμή Μακρή πως ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει πρώτη και έτσι έμειναν τέσσερις φιναλίστ που θα αναμετρούνταν σε μία τελευταία δοκιμασία.

Μετά από την τελευταία αυτή δοκιμασία ήταν η σειρά της Διονυσίας Κουκίου να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό, όπως της ανακοίνωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Οι τρεις φιναλίστ έκαναν στη συνέχεια την τελευταία τους εμφάνιση με το outfit που επέλεξαν ως αυτό που τις εξέφραζε απόλυτα.

Σε αυτό το σημείο άνοιξαν και οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού καθώς οι τηλεθεατές του My Style Rocks θα αποφάσιζαν ποια θα κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ»!

Και αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια που κατέκτησε και το έπαθλο των 30.000 ευρώ!

Πηγή: gossip-tv.gr

    
    
    
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα