Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άκη;

Παγιδευμένοι – επόμενα επεισόδια: Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Άκη;

Από τη Δευτέρα 15 Ιανουάριου 2024, στις 22:30, οι «Παγιδευμένοι» συνεχίζουν την ιστορία τους, μέσα από καινούργια ηθικά διλήμματα, συναισθηματικά αδιέξοδα, προδοσίες και οδυνηρές απώλειες.

Τα νέα συγκλονιστικά επεισόδια έρχονται και θα κόψουν την ανάσα…

Οι Παγιδευμένοι: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, επεισόδιο 25
Η Άννα σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει ο Νίκος για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του.

Η σχέση της Άννας και της Αγγελικής κλονίζεται, πλέον, και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος δεν τους λέει την αλήθεια.

Ο Σπύρος θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της. Μία πληροφορία που θα πάρει ο Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα ψέμα. Θα καταλάβει ότι, ίσως, οι δικοί του άνθρωποι δεν είναι τόσο αθώοι όσο δείχνουν;

Οι Παγιδευμένοι: Τρίτη 16 Ιανουαρίου, επεισόδιο 26
Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι τους λένε ψέματα και αποφασίζουν να το ερευνήσουν μόνοι τους, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους θα αποδειχτούν αβάσιμες.

Η Άννα, μετά τις επισκέψεις της σε δύο μάρτυρες – κλειδιά, καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα. Το γεγονός ότι αυτό γίνεται χωρίς την άδεια της Αστυνομίας προκαλεί την οργή της Αγγελικής και οδηγεί τη σχέση των δύο γυναικών σε ρήξη.

Η Λίνα, ο Θοδωρής και η Δανάη εξακολουθούν να μην έχουν επικοινωνία με τη Νεφέλη και αυτό τους ανησυχεί. Θα καταφέρουν να τη βρουν πριν την Αστυνομία;

Πώς θα αντιδράσουν ο Σταύρος και η Αγγελική όταν δουν την προσωπική τους ζωή πρώτο θέμα στον κίτρινο Τύπο;

Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά σε μια ρομαντική, ερωτική βραδιά, αποκλειστικά και μόνο για τους δυο τους.

Ένα στοιχείο που θα ανακαλύψει ο Κυριάκος ενοχοποιεί έναν δικό του συνεργάτη στην υπόθεση της δολοφονίας του Άκη. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με την υπόθεση; Μήπως είναι αυτός, τελικά, ο δολοφόνος;

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα