Σασμός: Η αποκάλυψη που θα λυγίσει τον Αντρέα

Σασμός: Η αποκάλυψη που θα λυγίσει τον Αντρέα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού αυτή είναι η αποκάλυψη που θα λυγίσει τον Αντρέα.

Ένα συγκλονιστικό μυστικό θα βγει στο φως, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και μια αποκάλυψη για τον Αντρέα, τον Μαθιό και τον Αστέρη θα φέρει τα πάνω κάτω.

Όταν ο Αντρέας ήταν 7 χρονών, η μητέρα του, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί ο Τζανής Σταματάκης, με τον οποίο είχε σχέση παρόλο που ήταν παντρεμένη, λογοδόθηκε με άλλη γυναίκα.

Ο Αντρέας λοιπόν έχει αποφασίσει να εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας τους, μιας και ποτέ δεν πίστεψε ότι πέθανε με αυτόν τον τρόπο και δε θα σταματήσει μέχρι να το καταφέρει.

Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη θα πάρει την απόφαση να του πει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη, γεγονός που της είχε εξομολογηθεί η μητέρα του λίγο πριν πεθάνει.

Μόλις ο Αντρέας συνειδητοποιήσει πως όντως η μητέρα του είχε σχέση και με τον Σταματάκη παράλληλα με τον πατέρα του, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως και στις δικές του φλέβες κυλάει το ίδιο αίμα και πως ο ίδιος και ο Τηλέμαχος είναι πρώτα ξαδέλφια με τον Μαθιό και τον Αστέρη…

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα