My Style Rocks: Χαμός με την κοντή φούστα της Χριστιάννας – Φαίνεται από κάτω αυτό που δεν πρέπει να φανεί

My Style Rocks: Χαμός με την κοντή φούστα της Χριστιάννας – Φαίνεται από κάτω αυτό που δεν πρέπει να φανεί

Ανέβηκαν για ακόμη μια φορά οι τόνοι στο My Style Rocks της Δευτέρας (6/11), όταν η Χριστιάννα στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της, περιμένοντας την κριτική και τη βαθμολογία τους. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος της φούστας που επέλεξε η κοπέλα δίχασε τις συμμετέχουσες, με τη Διονυσία να κάνει μία ιδιαίτερη… παρατήρηση.

«Έχεις ένα θέμα με τα μεγέθη. Εγώ δεν σου έχω πει ποτέ να βάζεις πιο κοντές φούστες, ο κύριος Κουδουνάρης σου είπε ότι δεν τον ενοχλεί. Δεν τους ενοχλεί που έρχεσαι «γυμνή» σε εισαγωγικά, μπορείς να το υποστηρίξεις», είπε αρχικά η Διονυσία όταν της δόθηκε ο λόγος για να αξιολογήσει τη Χριστιάννα.

«Δεν είναι αυτή εμφάνιση. Φοράς μία φουστίτσα από μέσα, η οποία αν βγάλεις το παλτό σου, όσο και να την τραβήξεις προς τα κάτω, όσο κι αν κάνεις το σώμα σου προς τα μέσα, φαίνεται από κάτω αυτό που δεν πρέπει να φανεί», συμπλήρωσε η παίκτρια του My Style Rocks.

«Είναι έτοιμος να φανεί ο καβάλος σου», τόνισε από την πλευρά της και η Αμάντα, με τη Χριστιάννα να προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τη στυλιστική της επιλογή.

«Είναι η πέμπτη φορά που το βλέπω, κουράστηκα. Όλες το έχουμε φορέσει αλλά καμιά μας δεν το έχει βάλει έτσι. Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μας», παρατήρησε στη συνέχεια η Διονυσία, ανεβάζοντας τους τόνους στο My Style Rocks.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα