Παγιδευμένοι: O Βερβερίδης επιτίθεται στον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: O Βερβερίδης επιτίθεται στον Δημήτρη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Βερβερίδης επιτίθεται στον Δημήτρη. 

Ο Δημήτρης, προκειμένου να μη χάσει χρόνο, αποφασίζει να μην περιμένει το ασθενοφόρο και να πάει με το αυτοκίνητό του τον Παναγιώτη στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, μεταφέρουν εκεί και τον Ανδρέα, βαριά τραυματισμένο.

Οι γιατροί τους ενημερώνουν ότι και οι δύο δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Η Άννα μαθαίνει τα νέα και τρέχει στο νοσοκομείο. Σύντομα, φτάνει εκεί και ο Πάνος Βερβερίδης. Όταν τον ενημερώνουν για το τι έχει συμβεί, πλησιάζει τον Δημήτρη.

«Προσευχήσου να μην πεθάνει!», τον προειδοποιεί. Κι ενώ ο Ανδρέας μπαίνει στο χειρουργείο, ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης πέθανε. Ο Πάνος Βερβερίδης επιτίθεται στον Δημήτρη. «Σκότωσες τον εγγονό μου!

Ήταν αθώος! Ήταν ό,τι είχα στη ζωή μου, ήταν η οικογένειά μου!», του φωνάζει. Ο Σταύρος επεμβαίνει. «Ο εγγονός σου σκότωσε την αδελφή μου!», του λέει. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας όμως επιμένει: «Ήταν αθώος και θα το αποδείξω!». Ο Δημήτρης καταρρέει. «Σκότωσα άνθρωπο!», λέει και ξαναλέει κλαίγοντας.

Η Άννα, που δεν μπορεί να τον βλέπει άλλο έτσι, πλησιάζει τον Σπύρο. «Ο Δημήτρης σας χρειάζεται. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι», του λέει. Κι όντως ο πατέρας του είναι ο μόνος που καταφέρνει να ηρεμήσει τον Δημήτρη, ο οποίος υποφέρει από τις τύψεις του.

Σε άσχημη κατάσταση είναι και η Δανάη, η οποία ανησυχεί για τον πατέρα της. Κατηγορεί μάλιστα τον Θοδωρή, επειδή τους έχει παρουσιάσει τον Παναγιώτη σαν φίλο τους.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα