Μαρία Μπακοδήμου: Ζητά δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή για τα μαδημένα φρύδια

Μαρία Μπακοδήμου: Ζητά δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή για τα μαδημένα φρύδια

Μία μικρή παραπληροφόρηση προκάλεσε η Μαρία Μπακοδήμου με την ανάρτηση που έκανε με φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή στην οποία φαίνεται να έχει κουρεμένα φρύδια, το σήμα κατατεθέν της. 

Η παρουσιάστρια λοιπόν έσπευσε να εξιστορίσει τα όσα κρύβονται πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς ουσιαστικά επρόκειτο για photo shop και για τίποτα άλλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν στην εκπομπή της Γεια σου εξήγησε: «Τη συνάντησα στο ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα με τη Σοφία, της λέω: έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία. Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός... Τη βλέπω, ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, βάζω ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι αλλά δεν πρόσεξα πολύ το φρύδι. Μετά είχα δουλειές, δεν έκατσα να ασχοληθώ».

Η παρουσιάστρια συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω: ίσως να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είπα: ρε συ, αυτή έχει αρνηθεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει καμπάνια και να βγάλει το φρύδι. Σοφάκι μου, συγνώμη πραγματικά. Είναι το σήμα κατατεθέν σου, πήγα να μας βγάλω πιο ροδαλές και στο μάδησα το φρύδι».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου για τα... φρύδια της Σοφίας Χατζηπαντελή:

Πηγή: gossip-tv.gr
 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα