Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε

H εκπομπή, Φως στο τούνελ ξεκινά την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και με αφορμή την πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

«Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά.

Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο περιοδικό ΟΚ! που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές.

Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα (Πισπιρίγκου). Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;

«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα