Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η επιχείρηση ξεκινάει… όμως τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια:  Η επιχείρηση ξεκινάει… όμως τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει

Ο Δημήτρης κρύβει από την Άννα το σημείωμα που βρήκε στο αυτοκίνητό του. Η απαίτηση του δολοφόνου να πάει η Άννα το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον έχει ταράξει.

Ο μόνος που θα μάθει για αυτό είναι ο Ανδρέας και οι δυο τους θα προσπαθήσουν να οργανώσουν μια επιχείρηση για να πιάσουν τον δολοφόνο χωρίς την ανάμειξη της Άννας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο Αλέκος, θέλοντας να πάρει τη ζωή του πίσω, θα κάνει μία αναπάντεχη επίσκεψη στην Υβόννη. Τι θα γίνει όταν ο νέος διοικητής της ασφάλειας Πειραιά Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα για το σημείωμα;

 Επεισόδιο 4

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προχωράνε την επιχείρηση με ένα παράτολμό σχέδιο, χωρίς η Άννα να γνωρίζει τίποτα. Ο Θοδωρής δίνει στον Παναγιώτη μία πληροφορία που θα αλλάξει τη τροπή της ιστορίας. 

Ο Σταύρος είναι έξαλλος με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα που του έκρυψαν την ύπαρξη του σημειώματος του δολοφόνου και αποκαλύπτει τα πάντα στην Άννα… Ο Αλέκος, που νομίζει ότι έχει βρει τρόπο να ανακτήσει έδαφος, βρίσκεται μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Σταύρος δε θα διακινδυνεύσει ν’ αφήσει τον δολοφόνο της αδερφής του να ξεφύγει και για εκείνον η συμμετοχή της Άννας είναι μονόδρομος… Η επιχείρηση ξεκινάει… όμως τίποτα δεν θα πάει όπως το είχαν σχεδιάσει… 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα