Φαίη Σκορδά για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: Δεν υποστήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: Δεν υποστήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω

Το δικό της σχόλιο για τη διαμάχη που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε η Φαίη Σκορδά. Την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε κοσμική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη μετακίνηση της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη.

 «Είμαστε πολύ καλά. Οι περισσότεροι συνεργάτες μου μπορεί να είναι νέοι αλλά είχαμε ξανασυνεργαστεί πιο παλιά, είχαμε μία σχέση δηλαδή, δεν τους συναντάω πρώτη φορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλοί», δηλώνει η Φαίη Σκορδά.

«Δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην αλλαγή της ώρας, ώστε να μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο θέμα της συνήθειας. Εγώ σαν πρωινό το αντιμετωπίζω και πάλι», σημειώνει η παρουσιάστρια για τη μετακίνησή της στη μεσημβρινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για την κόντρα μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζου και με αφορμή το σχόλιο που έκανε η ίδια από τον αέρα του Fay’s Time, η Φαίη Σκορδά διευκρινίζει:

«Δεν στήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω. Ο Δημήτρης δεν ξεκίνησε χθες. Έχει δοκιμαστεί σε πολλά, τα έχει καταφέρει, είναι ένα παιδί που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είχε δική του εκπομπή στο παρελθόν και είμαι σίγουρη ότι θα έχει και στο μέλλον».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα