Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακή προσβολή

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακή προσβολή

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Μάλιστα το τρέιλερ έχει προϊδεάσει τους τηλεθεατές για τα όσα θα παρακολουθήσουν. Δύο από τα θέματα που θα απασχολήσουν το τηλεοπτικό κοινό θα αφορούν την οικογένεια της Ασπασίας και του Δημοσθένη.

Το ζευγάρι όχι μόνο θα μάθει πως ο Ορέστης πήρε την καρδιά του Κίμωνα, αλλά και η Ασπασία θα αποκαλύψει στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Την ίδια στιγμή και η σχέση της Δήμητρας και του Ορέστη δεν θα μείνει ανεπηρέαστη αφού η αλήθεια για την καρδιά του Κίμωνα θα έρθει στο φως.

Σύμφωνα με το MyTV, η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ταυτόχρονα, εκείνος ανακαλύπτει τη σχέση της με τον αδικοχαμένο γιο των Καπερνάρων και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα. Εκείνη όμως δεν τον πιστεύει.

Παράλληλα, η Ασπασία και ο Δημοσθένης πληροφορούνται πως ο πρόσφατα αφιχθείς γυμναστής έχει την καρδιά του παιδιού τους και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Από την άλλη, ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με τη Δήμητρα και τον Ορέστη και καταλαβαίνει ότι η υπαστυνόμος δεν θέλει να προχωρήσει πια μαζί του.

Αμέσως μετά ο Ορέστης γίνεται άθελά του μάρτυρας μίας δολοφονίας, καθώς βρίσκει τη σορό μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δράστη. Καταθέτει στον Κουράκο όσα είδε στο σημείο του εγκλήματος και τότε η Αστυνομία αναζητά τον δολοφόνο. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται ένας άστεγος.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Χάιδω και Φίλιππος στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα
Οι μέρες κυλούν και η Ασπασία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Μόλις ακούει τη σοκαριστική αλήθεια, ο άνδρας δεν μπορεί να το πιστέψει.

Μάλιστα, παθαίνει καρδιακή προσβολή και η γυναίκα του τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα