Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος δίνει τέλος στη ζωή του

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος δίνει τέλος στη ζωή του

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σταύρος δίνει τέλος στη ζωή του.

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να περάσει ο Σταύρος στα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, μετά την άγρια δολοφονία της αδερφής του Κατερίνας, ο εισαγγελέας εξαφανίζεται και η Αγγελική τρέμει μήπως του έχει συμβεί κάτι κακό.

Οι χειρότεροι φόβοι της δεν αργούν να επιβεβαιωθούν καθώς μετά την κηδεία της Κατερίνας ο Σταύρος δε δίνει κανένα σημάδι ζωής. Ένας βοηθός του εισαγγελέα την ενημερώνει πως δεν μπορεί να τον εντοπίσει πουθενά.

“Μοιάζει λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Δεν ξέρει κανείς που βρίσκεται” λέει στην Αγγελική και εκείνη πανικοβάλλεται. Στην σκέψη πως έχει συμβεί κάτι κακό στον άνθρωπο που αγαπάει καταρρέει. Γνωρίζοντας πως κάθε λεπτό που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμο τον παίρνει διαρκώς τηλέφωνο.

Ωστόσο η προσπάθειές της να τον εντοπίσει πέφτουν στο κενό. “Δεν απαντάει στις κλήσεις μου, μετά την κηδεία εξαφανίστηκε. Έθαψε την αδερφή του και τώρα φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό του” λέει έντρομη η Αγγελική στον Δημήτρη ζητώντας την άμεση βοήθεια του.

Παρότι ο τελευταίος προσπαθεί να την καθησυχάσει έχοντας δει τον Σταύρο να βρίσκεται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση ανησυχεί κι ο ίδιος για τον εισαγγελέα. Έτσι, ο Δημήτρης αρχίζει να τον καλεί κι αυτός με τη σειρά του τόσο στο σπίτι όσο και στο κινητό.

Όμως οι ώρες περνούν και ο Σταύρος εξακολουθεί να αγνοείται. Μην έχοντας άλλη υπομονή και συνειδητοποιώντας πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα ο Δημήτρης ζητάει από τον Αντρέα να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό το Σταύρου, ξεκινώντας μάλιστα από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή η Αγγελική βρίσκεται σε απόγνωση περιμένοντας με ανυπομονησία να ακούσει από τον Αντρέα και τον Δημήτρη πως ο αγαπημένος της βρέθηκε και είναι καλά. Διαφορετικά ένας νέος εφιάλτης πρόκειται να αρχίσει και για την ίδια.

Ο Σταύρος θα δώσει τέλος στη ζωή του σκορπώντας την θλίψη σε όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους; Μήπως τον έχουν απαγάγει; Η σοκαριστική συνέχεια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα