Παγιδευμένοι: Τα χρήματα στο σπίτι της Κατερίνας και ο άνθρωπος που την είδε ζωντανή για τελευταία φορά

Παγιδευμένοι: Τα χρήματα στο σπίτι της Κατερίνας και ο άνθρωπος που την είδε ζωντανή για τελευταία φορά

Συγκλονιστικές στιγμές έρχονται για τους ήρωες της σειράς «Παγιδευμένοι», και κυρίως για τον Σταύρο, καθώς η Κατερίνα θα βρει τραγικό θάνατο και θα ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο Σταύρος μετά τον θάνατο της αδελφής του, του πιο αγαπημένου και κοντινού του προσώπου ζει τραγικές στιγμές. Η ιδέα και μόνο ότι βρέθηκε μέσα σε ένα πηγάδι μαζί με άλλα άτομα τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάπου ήταν μπλεγμένη. Και αυτό του προκαλεί ακόμα και ενοχές για το ότι δεν μπόρεσε να τη σώσει. Ο Σταύρος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβη με την Κατερίνα.

Δίπλα του στέκονται βέβαια τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ανδρέας, οι οποίοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν έρευνα για να εντοπίσουν τον δολοφόνο της Κατερίνας. Εντωμεταξύ στην έρευνα που γίνεται στο σπίτι της Κατερίνας βρίσκουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Σταύρος για να βοηθήσει στην έρευνα αποκαλύπτει στον Δημήτρη και στον Ανδρέα, πως κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η Κατερίνα του τηλεφώνησε και του είπε ότι ο Μάρκος είχε κλέψει κάποια χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου και ότι εκείνη είχε αποφασίσει να κρατήσει αυτά τα χρήματα κρυμμένα στο σπίτι της για να τον προστατεύσει.

Μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας, ο Σταύρος που δεν συμφωνούσε με αυτό που έκανε η αδερφή του, αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει μαζί της. Τώρα όμως πνίγεται από τις τύψεις και μετανιώνει για την αντίδραση του. Από την άλλη όμως ο Δημήτρης όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι», μαθαίνει ότι ο πατέρας του είχε δει την Κατερίνα να επιστρέφει από τις διακοπές μόνη της εμφανώς στεναχωρημένη. Θα μπορέσουν άραγε να μάθουν ότι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή ήταν ο Αλέκος;

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα