Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γίνεται δολοφόνος - Θα μπει στη φυλακή;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης γίνεται δολοφόνος -  Θα μπει στη φυλακή;

Οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη στα νέα επεισόδια της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι», ενώ ο Δημήτρης θα δεχτεί απειλές.

Ο Δημήτρης με τον Αντρέα έχουν βάλει σκοπό να βρουν τον μανιακό δολοφόνο. Έτσι κάποια στιγμή πηγαίνουν στο σπίτι του νεαρού που πιστεύουν ότι έχει σχέση με τα εγκλήματα και εκείνος μόλις του βλέπει πανικοβάλλεται, τρέχει και πυροβολεί τον Αντρέα. Με τη σειρά του ο Δημήτρης πυροβολεί τον νεαρό για να μην τους ξεφύγει, αλλά η αρχή του τέλους έχει γραφτεί καθώς ο νεαρός έχει αιμορροφιλία, δεν πήζει δηλαδή το αίμα του και έτσι αν και ο ίδιος ο Δημήτρης τον πηγαίνει στο νοσοκομείο, ο νεαρός αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αντρέας που έχει και εκείνος μεταφερθεί στο νοσοκομείο ξεφεύγει τον κίνδυνο.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο νεαρός που πυροβόλησε είναι νεκρός. Τα βάζει με τον εαυτό του καθώς γνώριζε ότι ήταν άρρωστος. Η Άννα και ο Σταύρος προσπαθούν να τον ηρεμήσουν λέγοντάς του ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, αλλά εκείνος δεν ακούει κανέναν.

Και ενώ οι τύψεις τον βασανίζουν, ο παππούς του νεαρού οργισμένος τον απειλεί ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σαπίσει στη φυλακή. «Εσύ και η οικογένεια σου θα καταστραφείτε, να το θυμάσαι αυτό» του λέει.

Αμέσως απευθύνεται στον Αλέκο και του ζητάει να καταστρέψει την καριέρα του Δημήτρη και να τον κλείσει στη φυλακή. Χαρούμενος ο Αλέκος που θα μπορέσει να τον καταστρέψει πάει στον αρχηγό της αστυνομίας και καταγγέλλει τον Δημήτρη και τον Αντρέα ότι έκαναν κατάχρηση της εξουσίας και σκότωσαν έναν αθώο, ενώ αργότερα ενημερώνει τους δημοσιογράφους για την πράξη τους. Ο αρχηγός της αστυνομίας γίνεται έξαλλος με αυτά που ακούει και ενημερώνει όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», τον Σταύρο ότι ο Αντρέας και ο Δημήτρης βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, ενώ του λέει ότι αν βρει παραπτώματα μπορεί να χάσουν και τη δουλειά τους.

Ο Δημήτρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Τι θα γίνει με την καριέρα του; Τι θα γίνει αν μπει στη φυλακή;

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα