Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης βρίσκει την Άννα μαχαιρωμένη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης βρίσκει την Άννα μαχαιρωμένη

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης βρίσκει την Άννα μαχαιρωμένη

Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος και η Άννα καταστρώνουν ένα σχέδιο για να μπορέσουν να αποδράσουν με την νεαρή κοπέλα ωστόσο να μην τους εμπιστεύεται. “Θα τον κάνετε έξαλλο και θα μας σκοτώσει όλους. Δεν σας εμπιστεύομαι” αρχίζει να φωνάζει.

Όσο και αν η Άννα προσπαθεί να της εξηγήσει δεν τα καταφέρνει αφού η νεαρή δείχνει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. “Τι θα συμβεί αν δε δεχτώ να πάρω μέρος στο σχέδιο σας; Θα  με σκοτώσεις;” ρωτάει η κοπέλα επιδεικτικά την Άννα.

Τότε η τελευταία ορμάει προς το μέρος της και οι δύο γυναίκες έχουν ένα άγριο καυγά. Η μία αρχίζει να χτυπάει δυνατά την άλλη και πέφτουν κάτω. Στην συνέχεια η κοπέλα αρπάζει το μαχαίρι που βρίσκει στο πάτωμα της και της φωνάζει “θα σε σκοτώσω“.

Τα spoilers μέχρι στιγμής, μας έλεγαν ότι εκείνη την στιγμή ο Δημήτρης μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και την σώζει, λίγο πριν η κοπέλα την μαχαιρώσει. Όμως νέα spoilers κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό της Άννας από την συγκεκριμένη κοπέλα.

Ο Δημήτρης δε θα προλάβει να μπει μέσα και η κοπέλα πάνω στην απελπισία και τον τρόμο της θα μαχαιρώσει την Άννα στην κοιλιά. Ο Δημήτρης θα μπει και θα σοκαριστεί από το θέαμα. Θα πάρει στην αγκαλιά του την Άννα και θα φωνάξει “Καλέστε γρήγορα ασθενοφόρο!“.

Η Άννα θα νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με όλους τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν στο πλευρό της. Στους δέκτες μας, μένει να δούμε αν η Άννα θα τα καταφέρει.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα