Παγιδευμένοι: Η Άννα φοράει τα ρούχα που της δίνει ο δολοφόνος

Παγιδευμένοι: Η Άννα φοράει τα ρούχα που της δίνει ο δολοφόνος

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η Άννα φοράει τα ρούχα που της δίνει ο δολοφόνος.

Η Άννα περνά δύσκολες στιγμές ενώ ο Δημήτρης με τον Αντρέα και τον Σταύρο συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες με την ελπίδα να προλάβουν να την σώσουν. Αυτό που φοβούνται είναι να μην έχει την ίδια κατάληξη με την Κατερίνα…

Ο Δημήτρης και ο Αντρέας καταφέρνουν να αποτρέψουν την τελευταία στιγμή τον Σταυρό, από το να κάνει το μοιραίο λάθος που θα του κόστιζε ακόμη και την θέση του στην Εισαγγελία. Μην αφήσεις τον πόνο σου να σε παρασύρει. Εμπιστεύσου μας θα κάνουμε τα πάντα, του λέει ο Δημήτρης.

Στη συνέχεια τον οδηγούν στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση. Εκείνος που αισθάνεται άσχημα αποφασίζει να παραιτηθεί και όλοι φυσικά πέφτουν πάνω του να του αλλάξουν γνώμη. Και πρώτη και καλύτερη η Αγγελική η οποία που φτάνει στο σημείο να τον κλειδώσει στο γραφείο προκειμένου να μη δώσει την επιστολή της παραίτησης που έχει ετοιμάσει.

Η Άννα αναγκάζεται να φορέσει τα ρούχα που της έχει δώσει ο δολοφόνος, αφού όπως την ενημερώνουν οι συγκρατούμενοι της, αν δεν το κάνει θα τους σκοτώσει όλους. Παράλληλα εξετάζει προσεκτικά το χώρο προσπαθώντας να βρει διέξοδο. Μάταια όμως.

Λόγω της υπόθεσης του Σταύρου, ο Δημήτρης επιστρέφει στο σπίτι το επόμενο πρωί κι έντρομος ανακαλύπτει ότι η Άννα δεν είναι εκεί, ενώ λείπει και το αυτοκίνητο. Καταλαβαίνει ότι δεν επέτρεψε το προηγούμενο βράδυ, ενώ το γεγονός ότι είναι κλειστό το κινητό της τον βάζει σε υποψίες.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι δεν έχει πάει στο γραφείο από το προηγούμενο μεσημέρι, δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με την αδερφή της και τον πιάνει πανικός.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, χωρίς να χάνει χρόνο ειδοποιεί τον Ανδρέα και τον Σταυρό και ξεκινούν αμέσως την έρευνα, σίγουροι ότι την έχει απαγάγει ο μανιακός δολοφόνος.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα