Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος είναι εκτός εαυτού - Τους θεωρεί όλους εχθρούς του

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος είναι εκτός εαυτού - Τους θεωρεί όλους εχθρούς του

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αστυνομικής, δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.
Όσο προχωρούν οι άκαρπες έρευνες για τον θάνατο της Κατερίνας, ο Σταύρος γίνεται οξύθυμος, επιθετικός, χάνει τη σωστή του κρίση και λειτουργεί απερίσκεπτα. Η Αγγελική πλέον είναι σε απόγνωση αφού δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να τον βοηθήσει.

Ο Σταύρος είναι εκτός εαυτού. Ζητάει από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα να μαθαίνει τα πάντα για την έρευνα σχετικά με τη δολοφονία της αδελφής του. «Γιατί δεν μου είπατε για τα λεφτά που βρήκατε στο διαμέρισμα της Κατερίνας;», τους ρωτάει έξαλλος. «Είσαι ανώτερος μου αλλά είσαι και αδελφός του θύματος. Πρέπει πρώτα να βεβαιωνόμαστε για τα στοιχεία που έχουμε πριν σου πούμε κάτι», του λέει ο Δημήτρης. Εκείνος όμως δεν ακούει κανέναν και φωνάζει: «Εγώ τρέχω την υπόθεση και θα μου λέτε τα πάντα όποτε το ζητάω».

Αργότερα ο Σταύρος είναι μαζί με την Αγγελική. «Ασχολείσαι με την υπόθεση χωρίς την άδειά μου», της λέει με έντονο ύφος. «Το κάνω για να βρούμε πιο γρήγορα τον δολοφόνο της αδελφής σου», του εξηγεί. «Αν θέλεις να με βοηθήσεις να μου λες πώς πάνε οι έρευνες. Οι άλλοι δύο μου κρύβουν πράγματα», της τονίζει. Η γυναίκα θυμώνει. «Εγώ δεν θα γίνω ο χαφιές σου. Δεν λειτουργώ έτσι», του λέει και φεύγει. «Ζητώ βοήθεια από τη σύντροφό μου και δεν την παίρνω ούτε από εκεί», της φωνάζει. Η Αγγελική σταματάει και του απαντά: «Ποια σύντροφο; Έχεις τρελαθεί με την υπόθεση της αδελφής σου εδώ και δέκα μέρες. Δεν είσαι καν εδώ», του επισημαίνει και φεύγει.

 Ο Σταύρος τους θεωρεί όλους εχθρούς του. Πλέον έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά του με αυτή την υπόθεση. Η Νάντια βρίσκεται με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. «Δεν είναι ο εαυτός του. Γίνεται όλο και χειρότερα. Καταστρέφει ό,τι είναι δίπλα του. Θα τρελαθεί μπροστά στα μάτια μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν συνεχίσει έτσι φοβάμαι ότι θα χάσει όχι μόνο τη θέση του αλλά και το μυαλό του», τους αναφέρει με πόνο ψυχής.

   Το χειρότερο για όλους είναι ότι πλέον ο Σταύρος δεν ακούει κανέναν και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγηθεί κάτω από αυτή την πίεση.

Πηγή: Tv24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα