Παγιδευμένοι: Ο Άκης πέφτει νεκρός - Κάποιος από την παρέα βάφει τα χέρια του με αίμα

Παγιδευμένοι: Ο Άκης πέφτει νεκρός - Κάποιος από την παρέα  βάφει τα χέρια του  με αίμα

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον β’ κύκλο της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι», με τη Λίνα να βάφει τα χέρια της με αίμα στα νέα επεισόδια.

Ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Λίγες μέρες μετά συναντά τον Άκη, αλλά οι δυο νεαροί διαπληκτίζονται και ο Άκης βγάζει όπλο και το στρέφει εναντίον του.

Δίπλα στον Θοδωρή βρίσκεται η Λίνα, η οποία βλέποντας τον να κινδυνεύει, παίρνει ένα τούβλο και χτυπάει τον Άκη στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Όταν η αστυνομία θα φτάσει στο σημείο ο Θοδωρής και η Λίνα θα κινδυνεύσουν να συλληφθούν.

Τότε όμως, σαν από μηχανής θεός, θα εμφανιστεί ο Γεράσιμος, που από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ο εγγονός του, παρακολουθεί κάθε του κίνηση και θα ισχυριστεί πως εκείνος σκότωσε τον Άκη. «Εγώ σκότωσα τον Άκη», λέει και τα παιδιά μένουν άναυδα.

Ο Γεράσιμος είναι πλέον αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για προστατέψει την οικογένειά του όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», αλλά καταλαβαίνοντας ότι και η Λίνα προσπάθησε να σώσει τον Θοδωρή, θα πάρει όλο το βάρος πάνω του.

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα