Παγιδευμένοι: Ξαφνικά, ακούγεται μια έκρηξη ... Η Άννα γλιτώνει παρά τρίχα τον θάνατο

Παγιδευμένοι: Ξαφνικά, ακούγεται μια έκρηξη ... Η Άννα γλιτώνει παρά τρίχα τον θάνατο

Πανικός θα καταβάλει την Άννα και τον Δημήτρη, όταν συνειδητοποιήσουν πως παραλίγο να πεθάνουν μέσα σε ένα ασανσέρ, στη σειρά Παγιδευμένοι. Μία νέα, εκρηκτική υπόθεση έρχεται στα νέα επεισόδια, του δεύτερου κύκλου, για να μας καθηλώσει.

Η Άννα και ο Δημήτρης ξεκινούν τις έρευνες, για να δουν ποιος δολοφόνησε την Κατερίνα και την πέταξε μέσα στο πηγάδι. Όταν τα πτώματα ανασύρονται, όλοι μένουν άναυδοι με το θέαμα. Η Κατερίνα είναι νεκρή, όπως και άλλοι δύο.. Ένα παιδί, ανάμεσά τους, χαροπαλεύει για να ζήσει.

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι μέρες περνούν και η Άννα με τον Δημήτρη αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη υπόθεση φρίκης. Μια από αυτές τις μέρες, όμως, το τηλέφωνο της Άννας χτυπά. Στη δίπλα γραμμή, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας..

 Σύμφωνα με το MYtv, εκείνος της δίνει εντολή να συναντηθούν σε ένα κτίριο, για να της αποκαλύψει ποιος είναι ο δολοφόνος και ποιος είναι ο σκοπός του. Η Άννα ακολουθεί τις οδηγίες, με σκοπό να τον συναντήσει. Τα βήματά της την οδηγούν σε ένα κτίριο και ο άντρας αυτός της λέει να πάρει το ασανσέρ, για να κατέβει στο ισόγειο.

Λίγο πριν η Άννα μπει στο ασανσέρ, ο Δημήτρης τρέχει και την βγάζει έξω. Ξαφνικά, ακούγεται μια έκρηξη και όλοι πέφτουν στο πάτωμα. Η Άννα γλιτώνει παρά τρίχα τον θάνατο.. Ο δολοφόνος είχε τοποθετήσει μέσα σε αυτό το ασανσέρ, εκρηκτικό μηχανισμό, στην σειρά Παγιδευμένοι.

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα