Παγιδευμένοι: Η αλήθεια για την Κατερίνα βγαίνει στην φόρα

Παγιδευμένοι: Η αλήθεια για την Κατερίνα βγαίνει στην φόρα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η αλήθεια για την Κατερίνα βγαίνει στην φόρα.

Οι έρευνες για τη μαζική δολοφονία συνεχίζονται, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία για να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Ο Σταύρος δίνει κατάθεση για τις τελευταίες κινήσεις της αδελφής του

Ο Σταύρος δεν είναι μόνο προϊστάμενος στην εισαγγελία αλλά και αδελφός ενός εκ των θυμάτων που έχουν βρεθεί στο πηγάδι. Καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει ο Δημήτρης, τον καλεί να του δώσει κατάθεση. Μέχρι τώρα ο Σταύρος δεν έχει πει όλα όσα γνωρίζει, αλλά πλέον αυτό είναι επιτακτική ανάγκη αφού στο διαμέρισμά της Κατερίνας βρέθηκαν πολλά χρήματα. Όπως του αναφέρει: «Η Κατερίνα είχε πάει διακοπές με τον Μάρκο. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας».

Μέσα από τις περιγραφές του Σταύρου η Κατερίνα δεν θέλει να αφήσει τον Μάρκο. ουρλιάζοντας στον αδελφό της: «Έκανε ένα λάθος. Δεν ήξερε πώς να μου το πει. Ποιος θα με βοηθήσει εκτός από εσένα;». Όμως ο Σταύρος της είχε δηλώσει πως αν δεν τον αφήσει, δεν θέλει να την ξαναδεί.

Καταρρακωμένος, μετανιώνει τώρα γι’ αυτό, αφού όσες φορές την πήρε μετά δεν μίλησαν και εκείνη τώρα είναι νεκρή. Αυτό που δεν ξέρει ο Σταύρος και το μαθαίνει από τον Δημήτρη είναι ότι ο πατέρας του ο Σπύρος είχε δει την Κατερίνα στο αεροδρόμιο να επιστρέφει μόνη της και ήταν κλαμένη. Το πιο βασικό όμως που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι μετά την επιστροφή της συναντήθηκε με τον Αλέκο.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα