Παγιδευμένοι Spoiler: Ένας γοητευτικός γιατρός έρχεται, για να επηρεάσει σημαντικά την ζωή της!

Παγιδευμένοι Spoiler: Ένας γοητευτικός γιατρός έρχεται, για να επηρεάσει σημαντικά την ζωή της!

Ένας γιατρός αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα, στην δεύτερη σεζόν της σειράς “Παγιδευμένοι”. Ένας γοητευτικός άντρας, θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή μιας κεντρικής ηρωίδας. Ποια είναι αυτή που θα μπλέξει μαζί του;

Νέα αρχή ετοιμάζεται να κάνει η Χρύσα.. Μετά τον χωρισμό της με τον Νίκο, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και να προχωρήσει τη ζωή της, μακριά του. Εκείνος κάνει τα πάντα, για να την μεταπείσει. Την θέλει ξανά κοντά του, έχει μετανιώσει φρικτά για τα λάθη του παρελθόντος. Φυσικά, η Χρύσα αδιαφορεί πλήρως για τον ίδιο και του ξεκαθαρίζει πως δε θέλει άλλες επαφές.

Οι μέρες περνούν και η Χρύσα με την Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά. Μάλιστα, η Χρύσα πιάνει δουλειά στο γραφείο της αδελφής της και μαζί περνούν ευχάριστο χρόνο παρέα, διαγράφοντας τα παλιά και όσα τις χώριζαν..

Η Χρύσα, όσο ο χρόνος κυλά, αρχίζει να κάνει περίεργες γνωριμίες. Συγκεκριμένα, μέσα από μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο, γνωρίζει έναν γιατρό, ο οποίος της τραβά το ενδιαφέρον, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της διαδικτυακής τους συνομιλίας, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Ποιος είναι αυτός και σε τι μονοπάτια μπλέκει; Ποια θα είναι η αντίδραση του Νίκου, μόλις μάθει ότι η πρώην γυναίκα του έχει λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών; Όλα ανατρέπονται στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια!

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα