Παγιδευμένοι spoiler β κύκλου: Άγριος καβγάς ξεσπά και ο Άκης πέφτει νεκρός  

Παγιδευμένοι spoiler β κύκλου:  Άγριος καβγάς ξεσπά και ο Άκης πέφτει νεκρός  

Ο Άκης όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι», θα πέσει νεκρός καθώς απειλεί τον Θοδωρή, ενώ εκεί βρίσκονται η Λίνα και ο Γεράσιμος.

Ο Γεράσιμος για να προστατέψει την οικογένειά του, μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνος. Για αυτόν να είναι καλά τα μέλη της οικογένειας του παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή του όπως έχει αποδείξει έως τώρα.

Στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι», στον β’ κύκλο θα δούμε να ξεσπά έντονος καβγάς στην παρέα του Θοδωρή και μάλιστα ο Άκης θα βγάλει όπλο απειλώντας να τον σκοτώσει. Τότε έντρομη η Λίνα για να προστατέψει τον Θοδωρή, θα πάρει ένα τούβλο και θα τον χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Άκης να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και τη στιγμή που ετοιμάζονται να βάλουν χειροπέδες στον Θοδωρή και την Λίνα, εμφανίζεται ο Γεράσιμος και λέει ότι εκείνος σκότωσε τον Άκη και αργότερα μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα αποδεικνύει την ενοχή του για τη δολοφονία με στοιχεία.

Φοβούμενος εδώ και καιρό ότι κάτι κακό μπορούσε να συμβεί στα παιδιά που έκαναν παρέα με τον Άκη, είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, αφού ήθελε να προστατέψει τόσο τον Θοδωρή όσο και τα υπόλοιπα παιδιά από το ενδεχόμενο να βρεθούν στη φυλακή.

Έτσι, ο Γεράσιμος θα φυλακιστεί, αλλά θα βγει με περιοριστικούς όρους και βραχιολάκι στο πόδι, ενώ θα φρουρείται και δεν θα μπορεί να βγει έξω από το σπίτι. Μέχρι πότε όμως; Τι είναι ικανός να κάνει ο Γεράσιμος στη συνέχεια της σειράς «Παγιδευμένοι»;

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα