Παγιδευμένοι: Παγίδα θανάτου στο ασανσέρ

Παγιδευμένοι: Παγίδα θανάτου στο ασανσέρ

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε μία παγίδα θανάτου στο ασανσέρ. 

Μία νέα υπόθεση δολοφονίας τεσσάρων ανθρώπων προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Δημήτρη και στην Άννα, θέτοντας μάλιστα τη ζωή της δικηγόρου σε μεγάλο κίνδυνο.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, οι ήρωες ήταν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία του Δημήτρη με την Άννα να βρίσκεται κατηγορούμενη. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, στα νέα επεισόδια θα δούμε όλα όσα προηγήθηκαν της άγριας δολοφονίας του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, την ώρα που η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, ελπίζοντας πως κανείς δεν θα ξαναμπεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, έρχονται αντιμέτωποι με μια περίεργη υπόθεση μαζικής δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας λαμβάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που του λέει ότι μέσα στο πηγάδι μιας βίλας βρίσκεται ένα πτώμα. Χωρίς να χάνει χρόνο, συγκεντρώνει μια ομάδα από αστυνομικούς και μαζί με τον Δημήτρη σπεύδουν στο σημείο.

Εκεί, όμως, έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ… Και αυτό γιατί οι άντρες της Αστυνομίας ανασύρουν μέσα από το πηγάδι τέσσερα πτώματα, δύο άντρες και δύο γυναίκες, που είναι καλυμμένα με λάσπες, και ένα αγόρι που χαροπαλεύει.

Η μητέρα, μάλιστα, του αγοριού είναι γνωστή της Άννας και σε αυτήν είχε καταφύγει για βοήθεια όταν έχασε τα ίχνη του πριν από κάποιες ημέρες. Κι ενώ το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί βρίσκουν στο πηγάδι και ένα μαχαίρι, το οποίο το στέλνουν για εξέταση αποτυπωμάτων.

Κι ενώ ο Δημήτρης έχει ζητήσει από την Άννα να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του, την επόμενη μέρα λαμβάνει ένα ανώνυμο σημείωμα από τον δολοφόνο, ο οποίος του ζητάει η δικηγόρος να αφήσει το μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που του υποδεικνύει.

Όταν ενημερώνει τον Σταύρο για την εξέλιξη αυτή, εκείνος του εξηγεί πως αν θέλουν να φτάσουν στα ίχνη του μανιακού δολοφόνου πρέπει να υπακούσουν στις εντολές του. Αν και αρχικά ο Δημήτρης αρνείται, βλέποντας ότι η Άννα είναι πρόθυμη να τους βοηθήσει, δέχεται, ζητώντας της να ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες του.

Έτσι, ο Σταύρος, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης με όλες τις δυνάμεις της Αστυνομίας περικυκλώνουν διακριτικά το εσωτερικό και το εξωτερικό του ξενοδοχείου.

Η Άννα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, πηγαίνει εκεί και αφού μπαίνει στο δωμάτιο που της έχει υποδείξει ο δολοφόνος αφήνει σε ένα συρτάρι το μαχαίρι.

Τότε ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ακούει μια αλλοιωμένη φωνή να της λέει πως αν θέλει να συναντήσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για τις τέσσερις δολοφονίες πρέπει ολομόναχη και χωρίς να πει το παραμικρό στους υπόλοιπους αστυνομικούς να κατευθυνθεί προς το γκαράζ του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο ασανσέρ.

Η Άννα ακολουθεί τις οδηγίες και ο Δημήτρης, που παρακολουθεί από κάμερες όλη την επιχείρηση μέσα από ένα βαν έξω από το ξενοδοχείο, όταν Την ώρα που η Άννα μπαίνει στο ασανσέρ και πατάει το κουμπί για να κατέβει στο γκαράζ ο Δημήτρης σταματάει με το χέρι του την πόρτα και τη βγάζει γρήγορα έξω.

Τότε ακούγεται ένας δυνατός κρότος και οι δυο τους συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος έστησε παγίδα θανάτου στην Άννα, έχοντας πειράξει τον μηχανισμό του ασανσέρ με σκοπό να τη σκοτώσει.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα