My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε 30.000 ευρώ!

My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε 30.000 ευρώ!

Ολοκληρώθηκε το «My Style Rocks» με έναν τελικό που τα είχε όλα, συγκίνηση, απογοήτευση, εντυπωσιακά λουκ, 5άρια και νικήτρια την Όλγα Κοτλιδά.

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την Όλγα Κοτλιδά να καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της νικήτριας και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία διαφορετική είσοδο από τις άλλες. Φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό και εμφανώς συγκινημένη έκανε τον απολογισμό της λέγοντας μεταξύ άλλων πόσο περήφανη νιώθει για αυτό το πρότζεκτ.

Ακολούθησε μία μικρή συζήτηση με κάθε έναν από τους κριτές, Στέλιο Κουδουνάρη, Ηλιάνα Ππααγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό.  «Μου είπαν θα είναι η Ηλιάνα στην επιτροπή, λέω “θα περάσουμε καλά!”» είπε η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, για το μοντέλο. 

Για τη Σελένη ο τελικός δεν ξεκίνησε καλά, μιας και η fashionista έφερε ημιτελή εικόνα στο πλατό. «Δεν το έφερα [το ρούχο] μαζί, απογοητεύτηκα» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Όλγα Κολτιδά δεν εντυπωσίασε με το πορτοκαλί λουκ της και έκανε τον Δημήτρη Σκουλό να πει «Οι εμφανίσεις αυτές δεν είναι για τελικό, περίμενα να δω το έξτρα. Μου ήρθατε σαν καθημερινές, και μερικές μην πω ότι είστε και χειρότερες». 

Η Νικόλ επιμελήθηκε την εμφάνισή της με το κόνσεπτ της να τη θέλει για επίσκεψη στα γενέθλια της πρώην πεθεράς. Απέσπασε καλές βαθμολογίες από τις συνδιαγωνιζόμενές της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα