Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση που είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης, κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του Mega για τις Εκλογές 2023 και έδωσε από την πλευρά του την δική του απάντηση.
Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση για τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας στην Α’ Αθηνών, ο Γιάννης Πρετεντέρης αναρωτήθηκε: «Ο Μπιμπίλας, πώς τον λέγανε; Ο Μπισμπίκης; Πώς τον λέγανε αυτόν που κατέβαινε εκεί; Πώς τον λέγανε; Ο Μπιρμπίλας! Σε άλλη περιφέρεια είναι;».
Καλεσμένος στο Πρωινό, μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ναι με μπέρδεψε ο κ. Πρετεντέρης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε. Το έκανε επίτηδες; Δεν με αφορά. Δεν με αφορούν τα αστειάκια, τα υποτιμητικά, τα βλακώδη που γράφονται στο facebook. Ο κ. Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου, εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά».
Διαβάστε ακόμα: Αρναούτογλου: Δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί να κάνω το πρωινό και να προσποιούμαι