Παγιδευμένοι spoiler: Έτσι μαθαίνει η Άννα ότι ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της

Παγιδευμένοι spoiler: Έτσι μαθαίνει η Άννα ότι ο Άκης σκότωσε τον πατέρα της

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζουν οι Παγιδευμένοι καθώς η αλήθεια γύρω από την δολοφονία του πατέρα της Άννας αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Η σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με συναρπαστικές εξελίξεις αλλά και την Άννα με τον Δημήτρη στα πρόθυρα του χωρισμού εξαιτίας των αποκαλύψεων.

Οι έρευνες για τη Μυρτώ, την κοπέλα που προσπάθησε να δολοφονήσει την Άννα συνεχίζονται. Τελικά ο Δημήτρης θα βρει τη λύση όταν πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη Χουρδάκη. Εκεί καλεί την Άννα η οποία στο πρόσωπο της παράλυτής του κόρης βλέπει τη Μυρτώ.

Η Μυρτώ συλλαμβάνεται ενώ ο πατέρας της προσποιείται ότι δε γνώριζε τίποτα ούτε καν ότι η κόρη του περπατάει. Ο Ανδρέας όμως βρίσκει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ήξερε τα πάντα και έτσι συλλαμβάνεται και αυτός.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος εντοπίζει τον Άκη και μαζί με τον Δημήτρη του στήνουν παγίδα προκειμένου να μιλήσει. Παράλληλα η Άννα συναντιέται με τον Μάρκο και την Κατερίνα και εκείνος, όπως της υποσχέθηκε, της αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από τη δολοφονία του πατέρα της.

Της λέει ότι ο Αλέκος μέσα από παραποιημένα γεγονότα ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του πατέρα της ο οποίος έφυγε αποφασισμένος να σκοτώσει τον Θοδωρή.

Αυτό που θα σοκάρει την Άννα όμως είναι η αποκάλυψη ότι ο Άκης έχει ομολογήσει στον ίδιο ότι αυτός σκότωσε τον Κοσμά αφότου ο Θοδωρής έφυγε από το σημείο.

Ακόμη της δίνει ένα στοιχείο για τον Άκη λέγοντας ότι ψάχνει το κινητό του το οποίο έχει στα χέρια του ο Αλέκος. Προφανώς υπάρχει κάποιο σημαντικό στοιχείο σε αυτό.

Αργότερα η Άννα αποκαλύπτει στη μητέρα της τις προθέσεις που είχε ο Κοσμάς σοκάροντας και εκείνη…

sportime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα