Παγιδευμένοι spoiler: Θα καταφέρει η Υβόννη να απεγκλωβιστεί από τη σχέση με τον Αλέκο;

Παγιδευμένοι spoiler: Θα καταφέρει η Υβόννη να απεγκλωβιστεί από τη σχέση με τον Αλέκο;

Ο ρόλος της Υβόννης έδωσε στην Ταμίλα Κουλίεβα μια θέση κλειδί στη σειρά Παγιδευμένοι που ήταν από τις αγαπημένες των τηλεθεατών για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τον χαρακτήρα της ηρωίδας της και δηλώνει πως η ανάγνωση των επεισοδίων την έκανε πολλές φορές να αναρρωτηθεί πως θα γυριστούν οι σκηνές. Τα ακραία περιστατικά και οι εξελίξεις ήταν κάτι που την εξέπληξε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Παγιδευμένων. Η Ταμίλα Κουλίεβα στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Μαρία Ρουμελιώτου για το OKmag, έδωσε spoiler για το μέλλον της Υβόννης Χατζή.

Η Υβόννη ενώ φαίνεται ένας άνθρωπος ψυχρός, ξαφνικά βγάζει ένα απίστευτο συναίσθημα. Την έχετε αγαπήσει; Πώς προσεγγίσατε τον ρόλο;
Η Υβόννη είναι μια γυναίκα, ένας χαρακτήρας που συναντώ για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη. Από τη μία πολύ σωστός άνθρωπος και αφοσιωμένη στην οικογένειά της και από την άλλη, όταν γίνονται όλα αυτά που γίνονται και μαθαίνει ότι ο γιος της είναι εγκληματίας, γίνεται δυο κομμάτια! Και αυτά τα δυο κομμάτια πρέπει με κάποιον τρόπο να τα συναρμολογήσω. Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ δύσκολο.

Από τις συγκλονιστικές στιγμές της είναι όταν βλέπει νεκρό τον γιο της τον Άγγελο αλλά και όταν μαθαίνει ότι του έδωσε χρήματα ουσιαστικά για να αυτοκτονήσει…
Στη σειρά αυτή υπήρχαν πολλές σκηνές που έλεγα την προηγούμενη μέρα, «Παναγία μου εγώ τώρα αυτές τις σκηνές πώς θα τις παίξω;» Γιατί είναι ακραίες καταστάσεις και τόσες ανατροπές που ξαφνιαζόμαστε και εμείς οι ηθοποιοί διαβάζοντας τα σενάρια.

Θα καταφέρει η Υβόννη να απεγκλωβιστεί από τη σχέση με τον Αλέκο και να αποκτήσει την ελευθερία της;
Θέλετε να σας πω spoiler τώρα (γέλια). Θα αλλάξουν τα πράγματα ναι. Θα χωρίσουν ναι θα πάρουν διαζύγιο αλλά θα έχουν σχέση. Τους ενώνει το παρελθόν τους. Έχουν ένα σοβαρό παρελθόν.

Πείτε μας ένα ακόμα spoiler για την Υβόννη!
Έφυγα από την έπαυλή μου, την αποχαιρέτησα. (γελια) Ήταν ένας εξαιρετικός χώρος. Κοιτούσα τους τοίχους και έλεγα πόσα έχω ζήσει εδώ μέσα. Μου άρεσε πολύ. Η Υβόννη θα πάει να ζήσει μόνη της. Πάντως όλοι οι ρόλοι στους Παγιδευμένους κουβαλάνε και τη σκοτεινή τους πλευρά.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα