Survivor All Star: Τρελοί πανηγυρισμοί για την αποχώρηση Καραγκούνια

Survivor All Star: Τρελοί πανηγυρισμοί για την αποχώρηση Καραγκούνια

Η επόμενη ημέρα στην παραλία μετά από την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 1/6, έχει ποικίλες αντιδράσεις. Οι παίκτες των δύο ομάδων βλέπουν διαφορετικά το κλίμα με την απουσία του.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος τραγουδούν στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης: «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά», με τον Ασημακόπουλο να περιγράφει μια ονειρεμένη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο: «Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;», είναι το σχόλιό του για την ηρεμία που περιμένουν να βρουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star.

Από την άλλη μεριά ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζει την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο αποχώρησης και τη βρίσκει υπερβολική: «Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει. Αχρείαστο τελείως».

Ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την ώρα του συμβουλίου του νησιού, λέει πως υπάρχουν παράπονα για τον Νίκο Μπάρτζη: «Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά», με τον ίδιο να ξαφνιάζεται και να αναρρωτιέται γιατί το λέει αυτό.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα