Σασμός - Spoiler: Μαθιός και Βασιλική παραδίδονται ξανά στο πάθος, λίγο πριν τον χωρισμό τους!

Σασμός - Spoiler: Μαθιός και Βασιλική παραδίδονται ξανά στο πάθος, λίγο πριν τον χωρισμό τους!

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής είναι έτοιμος να διαλυθεί οριστικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός".

Η Βασιλική κάνει έρωτα για μια τελευταία φορά με τον Μαθιό και μετά του λέει ότι τέλειωσαν, ενώ ετοιμάζεται να αποκαλύψει και στον Νικηφόρο ποιος πραγματικά είναι ο πατέρα του

Μετά την αποκάλυψη του παπα-Μιχάλη ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, η Βασιλική φεύγει αναστατωμένη από την εκκλησία και δεν ξέρει τι να κάνει. Σιχαίνεται που ο άντρας της ζωής της την έκανε με την πράξη του συνένοχο στη δολοφονία του Στεφανή και την ίδια στιγμή, ενώ θέλει ο γιος της να γνωρίζει την αλήθεια, δεν της αρέσει η ιδέα να κάνει στον Μαθιό το δώρο της πατρότητας και να του δώσει έτσι ακόμα έναν λόγο να μην παραδοθεί στην αστυνομία.

Μπερδεμένη όσο ποτέ, κρατάει την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της. Βασανίζεται μέσα της για το τι πρέπει να κάνει και τελικά αποφασίζει να του αποκαλύψει τα πάντα, αφού τα μυστικά και τα ψέματα τους έφτασαν σε αυτό το σημείο. Την τελευταία στιγμή ωστόσο κάνει πίσω, φοβούμενη την αντίδραση του γιου της... Θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, να βάλει ένα τέλος στη σχέση της με τον Μαθιό, και μετά να πορευτεί όπως πρέπει με το παιδί της!

Λίγο αργότερα, που την επισκέπτεται εκείνος, η Βασιλική τού ανακοινώνει ότι προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, αφήνοντάς τον συντετριμμένο. Βλέποντας ότι το όνειρό του καταρρέει, ο Μαθιός πηγαίνει αμέσως στη Στέλλα για βοήθεια. Εκείνη από τη μεριά της θα του προτείνει μια λύση που θα τον ανακουφίσει προσωρινά. Του εξηγεί ότι νομικά μπορεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να έχει την ευκαιρία να κάνει κινήσεις για να την ξανακερδίσει. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι και προβαίνει σε μια κίνηση απελπισίας. Πέφτει στα πόδια της και την παρακαλεί να είναι ξανά μαζί.

Η Βασιλική δείχνει να συγκινείται βλέποντας τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον να στέκεται μπροστά της καταρρακωμένος και αδύναμος. Τον σηκώνει, τον κοιτάζει στα μάτια, τον κλείνει στην αγκαλιά της και αρχίζουν να φιλιούνται με πάθος. Πριν καλά καλά το καταλάβουν, βρίσκονται στο κρεβάτι και κάνουν έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Και όντως δεν θα υπάρξει!

yupiii.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα