Η Γη της Ελιάς - Φινάλε για τη Μυρτάλη: Το ευχαριστώ του Ανδρέα Γεωργίου στην Αφροδίτη Λιάντου

Η Γη της Ελιάς - Φινάλε για τη Μυρτάλη: Το ευχαριστώ του Ανδρέα Γεωργίου στην Αφροδίτη Λιάντου

Φινάλε για την τηλεοπτική Μυρτάλη στη σειρά «Γης της Ελιάς», στο επεισόδιο της Παρασκευής (19/05).

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και τελικά το φινάλε γράφτηκε για την ηρωίδα με τον πιο άγριο τρόπο. Ο Αλέξη σκότωσε τελικά με τα ίδια του τα χέρια τη Μυρτάλη σε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η συγκλονιστική σκηνή:

Η κατά κόσμον Αφροδίτη Λιάντου, δεν θα είναι στην τρίτη και τελευταία σεζόν της δραματικής σειράς του Mega και ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να την αποχαιρετήσει διαδικτυακά.

Ο δημιουργός της σειράς ευχαρίστησε δημόσια με ανάρτησή του στα instastories και της ευχήθηκε παράλληλα «καλή συνέχεια» στην καριέρα της.

O Αλέξης, μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όταν συνειδητοποιεί την πράξη του, τηλεφωνεί ταραγμένος στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο. Η Μαργαρίτα τρελαίνεται από ενοχές, καθώς άργησε να βγάλει την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και τσακισμένη από τις εξελίξεις αποφασίζει να τον παραδώσει στην Αστυνομία. Μετά την πρώτη ανάκριση, μία σοκαριστική αποκάλυψη του Αλέξη στον Κουράκο έρχεται να συνταράξει τους πάντες και να διαλύσει τη Μαργαρίτα.

Ο νεαρός ομολογεί όλους τους φόνους που έχει διαπράξει και η μητέρα του, όταν αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά ότι ο γιος της είναι κατά συρροήν δολοφόνος, καταρρέει. Σε ανάλογη τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία μετά τον χαμό της Μυρτάλης.

  Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα