Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη – Έξαλλες Καινούργιου και Χριστοπούλου

Αντιδράσεις μετά την ανάρτηση της Παπαθωμά για τον Γεωργούλη – Έξαλλες Καινούργιου και Χριστοπούλου

Σάλο προκάλεσε μία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη. Εναντίον της τάχθηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου και η Έλενα Χριστοπούλου, μέσα από αναφορές τους στις πρωινές εκπομπές.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε εμφανώς θυμωμένη με την ανάρτηση της ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ως ντροπιαστική. “Παιδιά τι είναι αυτά, ντροπιαστικό” ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους. Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κ. Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε τη γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή, αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι: «Εδώ η τραγωδία δεν είναι αυτή. Δεν πάει μόνο να “ξεπλύνει” τον φερόμενο ως βιαστή, το θέμα είναι ότι πάει να ενοχοποιήσει το φερόμενο ως θύμα. Δεν παίρνει καμία απόσταση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα