Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας δέχεται βάναυση επίθεση - Ο Άκης λέει στον Αλέκο για το πτώμα

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας δέχεται βάναυση επίθεση - Ο Άκης λέει στον Αλέκο για το πτώμα

Ένα αιματηρό επεισόδιο και μια μεγάλη αποκάλυψη θα παρακολουθήσουμε στο σήριαλ «Παγιδευμένοι» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Πλέον προσεχώς στους «Παγιδευμένους» η σύλληψη των παιδιών και το πτώμα που βρέθηκε στο αμάξι του Άκη προκαλούν μια σειρά εξελίξεων που θα κορυφωθούν με μια μεγάλη αποκάλυψη.

Θοδωρής, Άκης, Λίνα και Δανάη έρχονται αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη φυλακή ή το αναμορφωτήριο.

 Την ίδια ώρα Βλάσσης και Ανδρέας θα τσακωθούν για όλα αυτά που συμβαίνουν και την πίεση που τους έχουν προκαλέσει. Μάλιστα ο πρώτος θα πληροφορηθεί πως η Δανάη είναι κόρη του αστυνομικού. Τότε θα προκαλέσει τον Ανδρέα και όπως ξέρουμε ο Ανδρέας δέχεται βάναυση επίθεση από τον Βλάσση, ο οποίος τον αφήνει αιμόφυρτο.

Οι ώρες κυλούν, ο Ανδρέας δεν φαίνεται πουθενά κι έτσι Άννα, Δημήτρης, Σπύρος και Δανάη θα ανησυχίσουν και θα αρχίσουν το ψάξιμο.

Η ζωή του Ανδρέα είναι στον «αέρα» όμως ευτυχώς για εκείνον εντοπίζεται και πλέον καλείται να δώσει μάχη για τη ζωή του μετά τα σοκαριστικά χτυπήματα του Βλάσση.

Στο μεταξύ ο Άκης θα κριθεί προφυλακιστέος καθώς όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του στην υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Όπως θα δούμε όμως δεν θα το αφήσει έτσι και θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μείνει ελεύθερος.

Συγκεκριμένα θα ζητήσει από τον Αλέκο να συναντηθούν στη φυλακή και θέλοντας να τον πείσει να τον αποφυλακίσει, θα του αποκαλύψει πως «κρατάει στο χέρι» τον Θοδωρή καθώς γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της εξαφάνισης του Κοσμά.

Εν τέλει ο Αλέκος δέχεται να συνεργαστεί μαζί του, καθώς με αυτές τις πληροφορίες που θα το παρέχει ο Άκης, θα μπορέσει να «στριμώξει» τον Δημήτρη και να καταστρέψει την Άννα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα