Survivor – Spoiler: Οι δύο νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor – Spoiler: Οι δύο νέες ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

 Οι ισορροπίες αλλάζουν στο Survivor καθώς η τράπουλα ξαναμοιράζετε!

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor:  

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πηλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Ότι και αν προκύψει το βράδυ στο Συμβούλιο του Νησιού, με τις νέες ανακατατάξεις στους Μαχητές δεν θα είναι αρκετό για να ανατρέψει τις ισορροπίες, τουλάχιστον στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoiler οι Διάσημοι για ακόμα μια φορά κερδίζουν την ασυλία και κάνουν το 2-0 και στέλνουν για πέμπτη συνεχόμενη φορά τους Μαχητές στον τάκο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο παίκτης που ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του στο δεύτερο συμβούλιο ωστόσο δεν είναι εκείνος που αποτελεί το σοκ.

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τη μάχη τους για το έπαθλο σε ένα αγώνα με έντονες στιγμές και κρίσιμες αναμετρήσεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, λοιπόν, θα υπάρξει αρκετή ένταση αλλά και πάλι οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα βρουν τον τρόπο και θα νικήσουν τους Μαχητές. Ως εκ τούτου, οι μπλε είναι αυτοί που θα πάνε με αναμμένες δάδες στο Συμβούλιο του Νησιού και θα κληθούν να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός, σύμφωνα με τα spoilers, δεν θα είναι άλλος από την Ελευθερία Ελευθερίου, όπως είχε συμβεί δηλαδή και την προηγούμενη εβδομάδα…

Η ανατροπή έρχεται στην τρίτη ψήφο όπου ο Νίκος Μπάρτζης βγαίνει στον τάκο ως τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι παίκτες έχουν ξεκινήσει την στρατηγική καθώς βλέπουν ότι ο Μπάρτζης είναι ένας από τους «επικίνδυνους» λόγω αγωνιστικότητας και τηλεοπτικού κοινού.

Υποψήφιοι λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης και αναμένουμε με αγωνία τον τελευταίο παίκτη που θα βγει από το αγώνισμα της τρίτης ασυλίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα