Παγιδευμένοι spoiler: Ο νεκρός, ο Άγγελος επιστρέφει για να ταράξει τις ζωές όλων!

Παγιδευμένοι spoiler: Ο νεκρός, ο Άγγελος επιστρέφει για να ταράξει τις ζωές όλων!

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Άγγελος μπορεί να είναι νεκρός, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει δύσκολη τη ζωή των πρωταγωνιστών.
 
Στη σειρά Παγιδευμένοι η Άννα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται να ξεμπλέξει τόσο εύκολα από αυτή την υπόθεση. Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, αφού είναι νεκρός, ο Άγγελος επιστρέφει για να ταράξει τις ζωές όλων. Ακόμη και νεκρός δηλαδή, είναι δεδομένο ότι θα κάνει την ανατροπή. Και ειδικά της Άννας που συγκλονίζεται από τον τρόπο που έχεθ σκηνοθετήσει τα πάντα, ακόμη και μετά τον θάνατό του.

Η Άννα συνεχίζει τις προσπάθειές της για να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του Αλέκου. Ο πόλεμος δείχνει να είναι προσωπικός ανάμεσα στους δύο τους. Η δικηγόρος είναι αποφασισμένη να βάλει στη φυλακή τον πατέρα του Άγγελου, αφού τον θεωρεί ως τον αυτουργό όλης της ιστορίας. Και γιατί πήγε να της καταστρέψει όλη τη ζωή.

Ο δολοφόνος του Άγγελου έχει αυτοκτονήσει και η δίκη της Άννας πλησιάζει. Θα αποδοθεί τελικά Δικαιοσύνη; Ο Δημήτρης από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πάρει πίσω τη θέση του ως εισαγγελέας. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Και σε αυτή την προσπάθειά του έχει έναν πολύ μεγάλο εχθρό να αντιμετωπίσει. Ποιος είναι αυτός ο εχθρός; Η Αγγελική Ρούσσου, η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ένα βίντεο φτάνει στα χέρια της Άννας. Μόλις εκείνη ανοίξει για να το δει παθαίνει σοκ. Μπροστά της βρίσκεται ο Αγγελος ο οποίος είναι νεκρός. Μετά την αρχική παγωμάρα, η Άννα αποφασίζει να ακούσει τι έχει να της πει. Ακούει με προσοχή και το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

«Μπορεί να είμαι νεκρός, αλλά…», την προειδοποιεί. Ο Άγγελος φαίνεται ότι τα είχε σκηνοθετήσει όλα, με κάθε λεπτομέρεια, ως το τέλος!

Έντρομη η Άννα τρέχει στον Δημήτρη να ζητήσει βοήθεια. Είναι ψυχολογικό ράκος αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη....

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα