Η Γη της Ελιάς: Γνωστή παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά!

Ο «πότης», Γιάννης Κρητικός, άφησε το καφενείο του για να βρεθεί αντιμέτωπος με τη «γυναίκα με τα μαύρα» και εμείς ήμασταν στα παρασκήνια των γυρισμάτων.

«Μας αρέσει πάρα πολύ η εμπειρία που ζούμε σήμερα, έχουμε εδώ και τον Ανδρέα Γεωργίου που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι συντελεστές του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού «The chase» βρέθηκαν στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «Γη της ελιάς», με τον Ανδρέα Γεωργίου να δηλώνει πως η σεναριογράφος της σειράς είναι φανατική του παιχνιδιού.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, Βάνα Δημήτριου, η οποία είναι φανατική του ‘’chase” και όταν παίζει δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να έρθουμε με τη ‘’Γη της ελιάς’’ στο ‘’The chase’’ και ‘’κούμπωσε’’ με τον χαρακτήρα του ‘’πότη’’», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης και συνέχισε, λέγοντας:

«Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία γιατί και με την Μαρία συμπαθούμε ο ένας τον άλλο πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή, ακολουθούσε όλες τις οδηγίες».

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε σε ποιον έχει αδυναμία από τους ηθοποιούς.

«Στον ‘’πότη’’ έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο».

Η  chaser Μαρία Μάρκου, δηλώνει πως η καθοδήγησή ήταν πολύ καλύτερη από ό, τι περιμένανε.

«Ο ‘’πότης’’ μου έχει δείξει συμπάθεια τον ευχαριστώ. Είχαμε καλή καθοδήγηση, οπότε ήταν καλύτερο από ότι νομίζαμε».

«Η Μαρία ήταν εξαιρετική ως ηθοποιός θα ήθελα να τη δω και σε αλλά πράγματα. Η Μαρία είναι και για μένα αγαπημένος χαρακτήρας για αυτό και βλέπω φανατικά ‘’The chase’’» ενώ εκείνη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα βάλω μια μέρα ποδιά και θα τον βοηθήσω στο καφενείο. Αυτό θέλω να κάνω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα