Χρήστος Δάντης: Επιστροφή express από την Κύπρο για την Ασημίνα. Τι λέει για Δαλάκα

Χρήστος Δάντης: Επιστροφή express από την Κύπρο για την Ασημίνα. Τι λέει για Δαλάκα

Ο Χρήστος Δάντης αναχώρησε για την Κύπρο όπου είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις μαζί με τον Μπο πριν από δύο εικοσιτετράωρα περίπου, όταν το «σκάνδαλο» με τα κινητά στο «Survivor All Star» είχε ακόμα τη μορφή καταγγελιών. Τότε ο τραγουδιστής και συνθέτης είχε δηλώσει την αμέριστη στήριξή του στην σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου και είχε παρομοιάσει τον Νίκο Μπάρτζη με «φίδι».

 
Όμως, οι εξελίξεις τον πρόφτασαν κι έτσι χθες, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, πληροφορηθήκαμε διά στόματος Στέφανου Κωνσταντινίδη, από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα και ότι έχει ζητήσει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στο κινητό του για να αποδείξει ότι δεν υπήρξε ποτέ επικοινωνία του με την Ασημίνα όσο αυτή βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.


Η σχετική ενημέρωση είχε ως αποτέλεσμα να περιμένουν τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο συνεργεία από σχεδόν όλα τα κανάλια. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους, ο ερμηνευτής θέλησε να απευθύνει ένα μήνυμα στους υπεύθυνους του «Survivor All Star» και τους τηλεθεατές.

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του “Survivor”, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο.

Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει», είπε και επανέλαβε: «Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο. Το σημαντικό, γιατί διαβάζω δεξιά αριστερά ότι ο Δάντης επικοινωνούσε με την Ασημίνα και την κατεύθυνε κ.λπ., ότι ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της».

Τέλος, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με δημοσιογράφο που επέμεινε να ρωτάει αν ο ίδιος πιστεύει ότι η Ασημίνα δεν είχε κινητό. «Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;». Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής της αγαπημένης του στο παιχνίδι, αν αποδειχθεί η αθωότητά της, η απάντησή του ήταν ότι δεν τον ενδιαφέρει. «Δεν ξέρω (αν υπάρχει περίπτωση να ξαναεπιστρέψει), δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά. Εγώ θεωρώ ότι κάθε εμπόδιο για καλό» ξεκαθάρισε.

Η συνάντηση του Χρήστου Δάντη με τους δημοσιογράφους ολοκληρώθηκε με μια αναφορά στην Κατερίνα Δαλάκα.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα (με τον σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα) γιατί γνωριζόμαστε. Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της κοπέλας που θεωρείται συνεργός (Κατερίνα Δαλάκα). Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες -για να φάει επιτέλους- και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, τη μπλε να λέει “έλα, πες τα” που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Δάντης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα