Σασμός: Τα ίχνη του Αστέρη χάνονται - Η εξαφάνιση του Σταύρου μαζί με τον μικρό Πετρή σκάει σαν βόμβα

Σασμός: Τα ίχνη του Αστέρη χάνονται -  Η εξαφάνιση του Σταύρου μαζί με τον μικρό Πετρή σκάει σαν βόμβα

Τα ίχνη του Αστέρη χάνονται, γεγονός που προκαλεί πανικό σε όλους, ενώ η Καλλιόπη δεν σταματά να εκτοξεύει απειλές για τους Βρουλάκηδες. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει δίπλα στο παιδί της. Η Αιμιλία ανακοινώνει στον Δημήτρη πως θέλει διαζύγιο, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την ζωή της δίπλα στον Παύλο. Ο Μύρος ξαφνιάζει την Άσπα μιλώντας της μέσα από την καρδιά του, ενώ η οικογένεια του Παντελή σμίγει και πάλι.

Ο Παύλος τηλεφωνεί στην Αργυρώ, η οποία τα παίζει όλα για όλα για να σώσει τον Αστέρη από το μίσος του θείου της, ενώ ο Αντώνης τον προειδοποιεί για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν έπειτα από τις πράξεις του. Ο Λευτέρης καταφέρνει να φέρει τον Φαρμάκη σε αντιπαράθεση με τον Πάνο, ενώ η Βασιλική ακούει ένα τηλεφώνημα και νιώθει να τη χτυπάει κεραυνός…

Η εξαφάνιση του Σταύρου μαζί με τον μικρό Πετρή σκάει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά και τα σενάρια πως πίσω από όλα κρύβονται οι Σταματάκηδες, για αντίποινα για τη απαγωγή του Αστέρη, φορτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. Η Στέλλα δηλώνει την παραίτηση της στον Φαρμάκη, όμως την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη…Ο Αστέρης σπεύδει να βοηθήσει την Αργυρώ, ενώ η Αιμιλία συνειδητοποιεί πως το μίσος του Παύλου για τους Σταματάκηδες δεν έσβησε ποτέ.

Η Βασιλική πιέζει τον Νικηφόρο να της πει την αλήθεια για την Τζένη, ενώ ο Μανόλης αποκαλύπτει στην Νάντια πως νιώθει για εκείνη. Η Θοδώρα πλησιάζει τον Ευθύμη, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της Νάντιας και ο Λευτέρης εξοργίζεται. Ο Μαθιός και η Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη της Τζένης και προσπαθούν να συμβουλέψουν τόσο την ίδια, όσο και τον Νικηφόρο.

Ο Τόλης γυρίζει στο σπίτι των Σταματάκηδων, ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο του Παντελή. Η αστυνομία αναζητά τον Σταύρο και το παιδί, ενώ η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της. Ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να της συμπαρασταθεί, αλλά παράλληλα πρέπει να στηρίξει και τον αδερφό του που δέχεται τις απειλές του Φαρμάκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα